Şimdi Ara

Nissan Sanziman Yag Kacasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: defiant82

Araçta başka problemde olabilir üstte de belirtildiği üzere her önüne gelen ustayım diyene şanzıman veya motor açtırmayın nissan yetkili çok ister ama arıza tespiti yaptırp büyük bir ildeyseniz sadece nissana bakan özel servislere gidin fiat alın

Alıntıları Göster
    Ariza tespitini Nissan ucretsiz yapacak, bastan konustuk onu. Oradaki tespitin ardindan, fiyat alacagim. Cok tesekkur ederim. Bu CVT sanziman bazi araclarda gercekten buyuk masraflar yaratmis.
  • Arkadaslar,

Aracimi yaklasik 2 hafta once, Nissan Gercek Oto'ya goturdum. Terleme yapiyor, kacak yok dediler. 1000KM sonra tekrar gelin bakalim fakat problem yok diye belirttiler. Istanbul-Izmir yaptiktan sonra, tekrar goturdum, yolda bir problem yasamadim. Bu sefer de, kacak var, revizyon yapilmasi gerekiyor dediler. Parcalar neler, kacak nerede vb. sorunca da, sanzimani indirmek gerekiyor dediler.

Hicbir detay bilmemelerine ragmen, ortalama 12.000-14.000 arasi maliyet cikardilar. Sanzimani degistirmiyorlar bu arada :)

Oldukca tecrubesiz bir servis, sanayide Salih Usta'ya goturecegim. Onerdiginiz bir servis var midir?
  • Hocam merhaba,

Aynı araçta aynı problemi bizde yaşamıştık. Otoparktaki yerimizde yerde yağ damlaları görmüştüm.
    Şanzımana atcoda baktırdım. Orda contasını değiştirdiler. Sorunum çözüldü.
  • cvt ler pek tamır goren sanzumanlarda degıller....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lag3

cvt ler pek tamır goren sanzumanlarda degıller....
    Serviste hicbir sey demediler. Sanayide baktiracagim artik. Benim aracta damlama da cok az oluyor. Uzun yolda damlama yapti cok sadece.
  • şikayetvar sitesine "Nissan cvt şanzıman sorunu" yazıp bakin hocam kaç tane şikayet eden olmuş.

bunlarda 70-80k km. olduğunda şanziman yağını değiştirmek gerekiyor, önceki sahibi hiç şanziman yağını değişim yaptırmış mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 2 Temmuz 2020; 12:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGA kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaşta belirtmiş. Kartal'da atco var. Otomatik şanzıman üzerine en unlu yer zannedersem. Fiyatlari yüksek ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Yukarıda bir arkadaşta belirtmiş. Kartal'da atco var. Otomatik şanzıman üzerine en unlu yer zannedersem. Fiyatlari yüksek ama.
    ATCO'nun fiyatlari, servis ile yarisiyor. O nedenle, sanayide taninmis bir ustaya gitmeyi tercih edecegim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.