< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NİSSAN X-TRAİL (64. sayfa)

-
-
Geçen ay 20 Mart'ta teslim aldık. 2.6 milyon TL
-
Tşkler liste fiyatından çok indirim yapılıyormu? Şuan 3188 liste fiyatı gözüküyor 2700 e falan inerlermi
Honda neredeyse hiç inmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayi ile görüşüp pazarlık yapmanız lazım. Bizim aldığımız zamanda yanılmıyorsam 2.9 milyon liste fiyatı vardı. Biz tanıdık ile oturduk pazarlığa çünkü şirketlerine 3 tane Qasqhai almışlardı bizden önce. Yapabiliyorsanız siz de yaptırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 20 Nisan 2025; 23:9:33 > -
Valla ben şubatta 2675'e aldım, gruplarda 2580'e kadar fiyatlar gördüm sonradan. Ama bunlar hep 2024 model araçlar için, bayilerin elinde kaldı mı aramanız lazım. Ben zamanında neredeyse tüm Türkiye'deki bayileri oturup tek tek aramıştım. Liste fiyatları bayaa yükseldi evet ama bayiler ellerindeki 2024lerden kurtulmak derdinde sanırım.
-
-
Dostlar sunroof ve camlar açıkken aracı kilitleyen var mı? Ben denedim camlar ve sunroof kapanmadı. Sunroof neyse de camları kaldırmıyor kilit sistemi. Ayarı falan var mı?
-
1.5 motor 201 bg 4x4 ülkemizde güzelmiş yapar şimdiki epower yerine gelseydi normal 4x2 fiyatıda daha uygun olabilirdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bence gelse bile olmazdı, zaten neredeyse qashqai ile aynı fiyat olurdu...
-
Nissan xtrail phev olarak hazırlanıyormuş keşke ülkemize de geliş tarihini bilebilsek..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X