Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.271
Cevap
64
Favori
419.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba fiyat nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay 20 Mart'ta teslim aldık. 2.6 milyon TL

• ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Tşkler liste fiyatından çok indirim yapılıyormu? Şuan 3188 liste fiyatı gözüküyor 2700 e falan inerlermi
    Honda neredeyse hiç inmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

Bayi ile görüşüp pazarlık yapmanız lazım. Bizim aldığımız zamanda yanılmıyorsam 2.9 milyon liste fiyatı vardı. Biz tanıdık ile oturduk pazarlığa çünkü şirketlerine 3 tane Qasqhai almışlardı bizden önce. Yapabiliyorsanız siz de yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 20 Nisan 2025; 23:9:33 >
  • Valla ben şubatta 2675'e aldım, gruplarda 2580'e kadar fiyatlar gördüm sonradan. Ama bunlar hep 2024 model araçlar için, bayilerin elinde kaldı mı aramanız lazım. Ben zamanında neredeyse tüm Türkiye'deki bayileri oturup tek tek aramıştım. Liste fiyatları bayaa yükseldi evet ama bayiler ellerindeki 2024lerden kurtulmak derdinde sanırım.

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

2025'ler daha ülkemize teşrif etmediği için bize geleceklerde farklılık var mı bilemiyoruz. Bizim aracın amerikalı kardeşi olan Rouge'da ön panjur değişmiş, gelecek 2025ler o panjurla mı gelir belli değil...

NİSSAN X-TRAİL

Bi de bu sene Rock Creek Edition diye bi offroad versiyonunu yaptılar ama onun Türkiyeye geleceğini hiç sanmıyorum... Misal bu araçta bizdeki 1.5 benzinli motor 201 beygir olarak geliyor... 4x4 tabiki...

NİSSAN X-TRAİL

NİSSAN X-TRAİL

NİSSAN X-TRAİL

• Dostlar sunroof ve camlar açıkken aracı kilitleyen var mı? Ben denedim camlar ve sunroof kapanmadı. Sunroof neyse de camları kaldırmıyor kilit sistemi. Ayarı falan var mı?

• albemus kullanıcısına yanıt
    1.5 motor 201 bg 4x4 ülkemizde güzelmiş yapar şimdiki epower yerine gelseydi normal 4x2 fiyatıda daha uygun olabilirdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt

Sunroof kapanmıyo ama camlar için kumandanın düğmesini 3 snye basılı tutmak gerekiyor.

NİSSAN X-TRAİL

Bizim diğer araç BMW'de 3 snye tutunca camları, 6 saniye tutunca sunroofu da kapatıyor. Xtrailde beklerdim, çünkü tavanı açık unutunca araca tekrar binip kapatmak sıkıntı oluyo... Bi de kullanma klavuzunda şöyle bişey buldum, bi deneyin isterseniz :

NİSSAN X-TRAİL

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

Bence gelse bile olmazdı, zaten neredeyse qashqai ile aynı fiyat olurdu...

• Nissan xtrail phev olarak hazırlanıyormuş keşke ülkemize de geliş tarihini bilebilsek..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.