Sıcak su açıkken petekler çalışmaz henüz aynı anda çalışan bir kombi henüz yok kolay gelsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler) (9. sayfa)
-
-
Cosa P4TR-21-AC Termostat alacağım.
HKF 224 Nitron kombiye montajını kendim yapmayı planlıyorum. Aklıma takılan iki soru var .
Biri kombinin içinden tekmostat için elektirik alabiliyor muyuz ? Bazı kombilerde mümkün diye biliyorum.
Diğeri termostat takınca bizim nitron da parametre ayarı diye birşey yapmak gerekiyormuş ? Bu doğru mu ? ve nasıl yapılır ?
-
-
Arkadaşlar merhaba, ben kombiyi yanlışlıkla yaz konumuna geçirdim. Şimdi kış konumuna geçiremiyorum. Dün normal çalışıyordu sıcaktı şimdi sadece musluktan sıcak su veriyor petekleri çalıştırmıyor. Petek/musluk tuşuna basıyorum kombi tepki vermiyor. Bir püf noktası mi var acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Azerbaba
Arkadaşlar merhaba, ben kombiyi yanlışlıkla yaz konumuna geçirdim. Şimdi kış konumuna geçiremiyorum. Dün normal çalışıyordu sıcaktı şimdi sadece musluktan sıcak su veriyor petekleri çalıştırmıyor. Petek/musluk tuşuna basıyorum kombi tepki vermiyor. Bir püf noktası mi var acaba ?Petek/musluk tuşuna elinizi sadece basıp çekmeyin birkaç saniye basılı tutun, kış moduna geçecektir.
-
1- Banyo duşta sıcak su geç geliyor, sürekli ısınmaya devam ediyor. Sıcak suyu 30 dereceye ayarladım, su kendi kendine 50 dereceye kadar çıkıyor.
2- Duş başlığını aşağı indirdiğimde bu sorun azalıyor ama devam ediyor.
3- Sıcak su sık sık soğuyup tekrar ısınıyor.
Bu sorunlar eskiden daha azdı, zamanla iyice arttı, benim yapabileceğim birşey var mı, servis şart mı
-
Merhaba, ben de yeni kullanacağım bu kombiyi 10senelik alet. Bunun zamanlayıcısini ayarladigimiz zaman kapalı saatlerde sıcak su da mi kapanıyor yoksa sadece kaloriferleri kapatıyor yaz modu gibi mi çalışıyor? Ayrıca kışın birkaç gun çalıştırmayacaksaniz kış modunda en düşük sıcaklığa getirin yazıyor. Bu durumda evde yokken kaloriferler 30derecede çalışır anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaman saati sadece kalorifere entegredir. kullanım suyunu etkilemez. bikaç günlüğüne biyere giderken kombiyi kapatırsan yakıttan tasarruf edersin fakat kombiyi yakınca evin ısısı kendine biraz geç gelir (yalıtım petek boyu vs vs dış hava sıcaklığına göre evin ısınması daha geç olur) ve üst komşuyu ısıdan mahrum etmiş olursun.
-
Merhaba,
Kombi durup dururken ECO moda geçiyor. ECO tuşuna basıyorum, normale dönüyor ama bir süre sonra aynı şey oluyor. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Nasıl çözülür?
-
merhaba
Nitron kombimiz var. yaklaşık 1 aydır gözlemlediğim kendini kapatıp açma sorunu var şöyle;
kombi açık kış modunda petekler falan ısıtıyor sorun yok fakat,
ateşlemeyi yaparken kombi kendini kapatıp tekrar açıyor. açıldığında tekrar ateşleme işlemine geçiyor ve sonrasında ateşlemeyi yapıyor normal şekilde çalışıyor.
bu ateşleme yaparken kapanıp açılma durumuyla ilgili bir bilgisi olan var mıdır? (bir nevi kendini resetliyor gibi düşünün)
yukardaki arkadaşta sanırım benzer bir durum yaşamış eğer varsa çözüm öneriniz bekliyorum teşekkurler.
-
Kombi zamanlayıcı ayarını yapıyorum ama program kaydolmuyor, manuel gösterge olan parmak işareti kalkmıyor bir türlü bilen birisi yardım etsin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X