Şimdi Ara

Niye Carole sevilmiyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuyu bulup uplayana teşekkürler. Sırf carole kötü dediğm için zamanında küfür yedim bu forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Telles'i de beğenmezdim ama Carole'ün yanında Roberto Carlos kalır Telles.
  • futbol bilen ve bilmeyen cok net ayriliyor bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli Jön kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok.Carole bir ara Tellesten duzgun oynuyordu.Su anda Telles ile ayni çöp seviyesinde.Telleste ilk geldiginde carole gibi fena oynamiyordu sonradan carole gibi bozmustu.

Bu konuda insanlar dogal olarak surekli dusen kayan ayakta duramayan tellesten sonra bindiren kosan kolay kolay yikilmayan uygun ucretli carole u begendi bende begenmistim.Lakin bugun bu adam baya kotu oynuyor Tellesin kotu zamanlari gibi ayni.

• İbretlik konu.

• Hamza hoca zamanında ne kadar güzel oynuyordu. oyuncu performansı üzerinde hoca etkisinin inanılmaz bir farkı var.
  • Hamza zamanında çok iyiydi bu adam, bir de real madrid maçındaki performansı geldi aklıma müthiş depar atıyordu, defansif olarak iyi hamleleri vardı. ne olduysa bu da mala bağladı bir anda.
  • Geldiği günden beri çööööööööööp diye bağrınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Hamza hoca zamanında ne kadar güzel oynuyordu. oyuncu performansı üzerinde hoca etkisinin inanılmaz bir farkı var.

Carole futbol oynamayı unutmuş. Sakatlandıktan sonra kendisini tanıyamıyorum. Hocalık durum gibi değil bu. Bildiğin futbolu unutmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavanda maddeye alıştırdı bu çocuğu,1 yılda bu kadar düşüşün başka açıklaması yok
    https://twitter.com/forzacimbomtr/status/888506334173384704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 22 Temmuz 2017; 15:32:54 >
  • Sırf Olcan'a gıcığım diye Carole için bunları yazmışsınız, ne adamlarsınız yaa
  • Carole'ün yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yok hocam o yüzdendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Hamza hoca zamanında ne kadar güzel oynuyordu. oyuncu performansı üzerinde hoca etkisinin inanılmaz bir farkı var.

Carole futbol oynamayı unutmuş. Sakatlandıktan sonra kendisini tanıyamıyorum. Hocalık durum gibi değil bu. Bildiğin futbolu unutmuş.

Carole ile veya başka bir oyuncu ile alakalı diil bu durum. fransa da 20 gol atan adam 2 maçta da köy takımına hiç bir şey yapamadı. 8m euro verilen maicon ilk maçtan küfür yedi. yine belhanda öyle. muslera da yiyecek yakında. bu takıma ramos'u getir o da yer bu takımın sorunu transfer diil istediğini getir transfer ile bir şey çözemezsin. bu takımın tüm oyuncuları mutsuz. mutsuz bir insan işini iyi yapamaz. inanılmaz paralar kazabilirler önemli diil twitter da kendisi hakkında o yazılanları okuyan bir adamı yarın sahaya çıkmaya motive edemezsin. takımın bu depresyon,mutsuz,zeki demirkubuz havasından kurtulması gerek. ama sürekli kaos,kargaşa,ıslık,küfür isteyen bu taraftar kitlesi ile çok zor. bu takımın çözümü mutlu,sağlıklı,huzurlu bir ortam. ama onu yapacak ne taraftar ne yönetim ne de hoca var. tudor da acayip soğuk itici bir adam. oyuncu ile iletişimi falan çok kötü soğuk birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 23 Temmuz 2017; 21:41:0 >

• Gerçekten ibretlik bir konu. Transfer başlığı altında sucuk ekmekçilik oynayan, futboldan anladığını iddia eden tiplerin hepsi Carole'ü övmüş.
  • Geçmiş konulara bakarken gözüme çarptı.

Nagatomo'yu izledikten sonra neden sevilmedikleri daha da net anlaşılıyor. İşin garibi, Carole,Cavanda gibi isimler transfer edildiğinde beğenen çoğu kişi,Allah bilir Nagatomo alındığında çöp ilan etmiştir. Gülüp,geçmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Geçmiş konulara bakarken gözüme çarptı.

Nagatomo'yu izledikten sonra neden sevilmedikleri daha da net anlaşılıyor. İşin garibi, Carole,Cavanda gibi isimler transfer edildiğinde beğenen çoğu kişi,Allah bilir Nagatomo alındığında çöp ilan etmiştir. Gülüp,geçmek gerek.

Beğenenlerin çoğu Dursun şakşakçısıdır Geçen sene 2 FB maçında da Şener'i durduramadı ve aynı yerden 2 kez gol yiyip kaybettik maçı. Neyse ki bu sene sözleşmesi bitiyor.

• Aynen öyle hocam. Allah'tan sözleşmesi bitiyor. O değilde geçen gün gözüme çarptı. Bir de Tarık Çamdal vakası var. 2019'da bitiyormuş sözleşmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Aynen öyle hocam. Allah'tan sözleşmesi bitiyor. O değilde geçen gün gözüme çarptı. Bir de Tarık Çamdal vakası var. 2019'da bitiyormuş sözleşmesi.

O aklıma geldikçe çıldırıyorum zaten. Ondaki şans kimsede yok. Yattığı yerden kaç milyon euro para götürüyor.
  • Son dönemde düşüşte diye Carole'un oynadığı iyi futbolu ve yeteneğini görmezden gelecek değiliz. Ayrıca Nagatomo Inter'dd ilk tercih bile değildi buraya gelerek kendini buldu demek ki futbol da böyle şeyler olabiliyormuş. Mesela Cavanda'da zamanında Lazio'da top koşturuyordu Trabzon'a ilk grldiğinde herkes gayet beğeniyordu. Kendine bakmazsan kendini futbola vermezsen böyle hop diye gözden düşersin sonra buradaki çoluk çocukların da diline düşersin.

• Gelmiş yine Dursun'un avukatı. Cavanda yağ gibi akıyor yeaaaaaa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.