Şimdi Ara

NİYE CASPER ALINMAZ yarumlarınızı bekliyorum !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar herkes casper alınmaz diyo bende nelerinin kötü olduğunu neden alınmıcağını merak ettim yardım ederseniz sevinirim

• yakın bir arkadaşım aldı 2 - 3 sene önce bi casper 1 yıl kullandı
    servise götürmekten format çekmekten gına geldi şimdi 5 yaşındaki oğlunda oyuncak oldu
  • ben 4 yıl kullandım 1 ay öncede sattım alan arkadaş memnun benim sıkıntım fan sesi oldu inanmazsınız p4 modelin fan sesi masaüstü kadardı anacak sağlamlık açısından hakkını yiyemem sağlam makinaydı ben teknik servis konusunda sıkıntılıydım 4 yıl boyunca sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım eğer donanımsal bir problem çıkartsa idi sanırım teknik servis yüzünden kafayı yerdim bu makinadan sonra dell kullanya başladım o zaman farkı net olarak anladım kalite çok farklı belki arkadaşlar bana kızacak yerli mal vs ama farklı kaite yönünden teknik servis casper ile aynı yani sıfır
  • masaüstü bilgisayarlarını kaliteli ve ucuz satan casper laptopta işi bozuyor. birincisi malzeme , kalitesi touchpad in sağ ve solunda renk atmaları olabiliyor..sıcaklığı diğer laptoplara göre fazla....servislerinin kalitesi çok zayıf ve giden laptop bidaha gelmiyor...bunlar sadece bir kaçı
  • Arama motorunu kullan görürsün...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.