Bildirim
NİYE CASPER ALINMAZ yarumlarınızı bekliyorum !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yakın bir arkadaşım aldı 2 - 3 sene önce bi casper 1 yıl kullandı
servise götürmekten format çekmekten gına geldi şimdi 5 yaşındaki oğlunda oyuncak oldu -
ben 4 yıl kullandım 1 ay öncede sattım alan arkadaş memnun benim sıkıntım fan sesi oldu inanmazsınız p4 modelin fan sesi masaüstü kadardı anacak sağlamlık açısından hakkını yiyemem sağlam makinaydı ben teknik servis konusunda sıkıntılıydım 4 yıl boyunca sorduğum hiçbir soruya cevap alamadım eğer donanımsal bir problem çıkartsa idi sanırım teknik servis yüzünden kafayı yerdim bu makinadan sonra dell kullanya başladım o zaman farkı net olarak anladım kalite çok farklı belki arkadaşlar bana kızacak yerli mal vs ama farklı kaite yönünden teknik servis casper ile aynı yani sıfır -
masaüstü bilgisayarlarını kaliteli ve ucuz satan casper laptopta işi bozuyor. birincisi malzeme , kalitesi touchpad in sağ ve solunda renk atmaları olabiliyor..sıcaklığı diğer laptoplara göre fazla....servislerinin kalitesi çok zayıf ve giden laptop bidaha gelmiyor...bunlar sadece bir kaçı -
Arama motorunu kullan görürsün...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X