< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nkolay anneler günü seçili sektörler 2000 harcamaya 400 iade (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
İyi o zaman ben de duyuru yapıyorum.
Bundan sonra N kolay ile ve Altunstore ile işim olmaz.
Sanki Aktifbank in üye isyeri olup olmadığını sordular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 21 Mayıs 2024; 17:34:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2000tl altunpuan alımı ile 2000tl üzeri altın havale siparişi veren ve faturasını iletenlerin yüklemesi yapılmış sanırım?
-
Altın havale faturasını N Kolay kabul ediyor gibi ama orada sorun AltunGold denen rezil firmanın kestiği komisyon nedeniyle fatura 2000 TL altında görünüyor. N Kolay da Altun Gold da uzak durulası firmalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 2 karttan yükleyip öyle havale yapmıştım, fatura için dün 17:00 gibi whatsapp'dan yazdım bugün mail attım hala cevap vermediler. sitede fatura var ama fatura değil o da
-
Ben cuma gününden beri cevap bekliyorum.
altın puan almışsanız zaten burada fatura cıkmaz arkadaşlar.
Geçmiş olsun boş mezar bulsanız atlayacaksınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim faturamda fiyat 1986 TL, toplam 2005 TL olarak görünüyor. Nkolay bunu kabul etmiyor mu?
Göderdikleri faturada mal hizmet toplam tutarı 1980 TL yazıyor. Bunu kaul etmem diyor N Kolay. Tabi yine itirazettim, orada yazana değil kendi bankanın hesap hareketlerine bak dedim.Bankada 2000 TL yazıyorsa onların ilgilenmesi gereken o. N Kolay'a ne başka sitenin faturasından, aldığı komisyon nedeniyle düşük olmasından falan...
Bugün itibariyle kampanya kazanımımı hesaba tanımlamışlar.
Bana da 400 tl hediye para bugün yüklendi. Altunstore sitesinden bir daha alışveriş yapmayacağım. Üyeliğimi sildirdim. N kolay uygulamasını da siliyorum telefonumdan. üyeliği mi iptal ettireceğim. İkisi de beş para etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 27 Mayıs 2024; 18:24:45 > -
adamsın
benim faturayı da daha bugün verdiler, altungold 'unu da nkolay 'ını da ....
nkolay bitmiş zaten sanal karta artık para cıkmıyor.
bir cazibesi kalmadı.
Faizsix para dağıtma haricinde
kampanyaları iyi, mecburen kullancaz.
faturayı gönderdi altungold, 400 lirayı geri alabildik.
-
Fatura altunpuan için miydi yoksa gram mi almıştın hocam? Benim faturayı kabul etmedi nkolay pardon nzor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gram altın alışverişi
Faturayı yollayınca geri alınan kampanya iadesi tekrar hesabıma yüklendi nihayet..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X