Şimdi Ara

NKolay Extra restoran %20 iade (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
26
Favori
19.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

N Kolay Extra gelince daha da iyileşir diye düşünüyordum ama belli ki Ayın Enparalısı gibi sadece belirli kişilere kampanya yapabilmek için getirdikleri bir kısıt olmuş. İlk ay 500 lira gibi kampanya yaptılar, daha sonra restoran kampanyası özelleşti. Kolay Nakit de sınırlandı.

Umarım FX kısmı bozulmaz. Oradaki kurlar o kadar uygun ki bazen TCMB fiyatlarından daha ucuza euro alabiliyorum. Kredi kartımı öderken ve repo yaparken cidden iyi oluyor.

Vaktinde fastPay vardı, dijital kod alışverişlerinin tamamını falan iade ediyordu fakat şimdi adını anınca bile komisyon kesecek uygulamaya döndü. Cüzdanların sayısı artsa da eski cüzdanlar sönüyor. Cüzdan ve banka hesabı aça aça 100’den fazla IBAN sahibi olmuşuzdur artık. Yasa dışı iş çevirenlerde bile bu kadar hesap yoktur.  Cüzdan hizmeti sunmayan bir DH kaldı. Bundan sonraki model yeni hesap aç, kampanyalar bitince hesabı kapat ve sonraki uygulamaya geçe dönecek gibi. Pokus ve fastPay gibi uygulamar iyice bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    ben iş bitenleri coktan kapadım.
    fastpay, pokus, poca, tosla
    yıllardır kapadım gitti hocam.
    iş görmeyenleri acık tutmuyorum. Hepsinin sonu böyle olacak.
    vodafonepay da gelecekk ay %3.5 komisyon almaya başlayacak. komisyonsuz hiçbir yer kalmadı.
    komisyon alınacaksa cüzdanların hiçbir anlamı/ avantajı yok . Kullanan da olmaz. Boş bir proje gibi rafta durur.
    Kredi kartı varken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Hocam nkolaydan alınan dövizi nasıl nakit çekiyorsunuz veya başka banka hesabınıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istceko İ kullanıcısına yanıt
    uptiona şutla ordan da istediğin bankaya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • istceko İ kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene aradığımda şubeden çekmemi önermişlerdi ama uğraşmak istemediğim için SWIFT ile tüm tutarı TEB'e göndermiştim. Bu sene UPTION uygulamasına üye oldum, transfer için sadece €1 masraf alıyor. Her gün transfer yapmanızı gerektirecek bir durum yoksa gayet uygun bir yöntem.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.