Sanal karta hiç bir şekilde para yüklenemiyor. Uygulama ve webden MH ilettim çözülmedi. Aynı sorunu yaşayan, çözen oldu mu? |
NKolay Sanal Kart ile market alışverişlerinde [300'e 25 ➽toplam 100 TL] [1– 31 Temmuz 2023] (5. sayfa)
-
-
Hocam merhaba aynı gün içinde aynı iş yeri şartı var mı acaba deneyimlediniz mi daha önce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok, arka arkaya yapabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu n kolay sanal karta yüklediğimiz parayı nasıl çekebiliriz bilgisi olan var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nkolay hesabına 1k ya kadar aktarım yapıp ordan ibana atabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu tutar günlük mü aylık olarak mı uygulanıyor bilginiz var mı?
-
Aylık olarak uygulanır.
-
Bu cevabın sorusu için gelmiştim, gerekeni aldım. Teşekkürler.
-
Gün içerisinde aynı n kolay sanal kartla, migros sanalmarketten iki kez 300 lira üzeri market alışverişi gerçekleştirdim, ikisine de iade geldi.
Edit: “n kolay” yazımında, araya boşluk koymayınca sansürlüyormuş, çok ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 6 Mayıs 2023; 16:17:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirde oluyor mu?
A101.com.tr sayılıyor mu, deneyen var mı?
-
Arkadaşlar aylık 1000TL sınırına takıldım sanal karttan para çekemiyorum cüzdanlara hepsini denedim çalışan bir yer var mı ?
-
1000 lira üstü sanal cüzdanlara çekim yasak.
-
Harcama yapmaktan başka çare yok. Istersen gelecek ay çekersin.
Hayır 400 TL çekeceğim. Aylık 1000 limitine takıldım.
-
Sanal Kartı Kapat seçeneği var. Onu yapsam para nereye gider :) hesaba geçerse hesaptan çekerdim
-
En son çektiğin günün üzerinden 30 gün geçmesini bekle.
-
Getirbüyük olumlu.
N Kolay sanal kartınla yapacağın her 300 TL ve üzeri market alışverişlerine 25 TL, ayda 100 TL, toplamda 200 TL kazanma fırsatı!
Kampanya, 1 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya N Kolay sanal kart ile yapılan harcamalar dahildir.
Kampanyaya sanal POS’tan yapılan online market harcamaları ve fiziki POS’lardan karekod kullanılarak yapılan harcamalar dahildir.
Kampanya tarihleri arasında N Kolay sanal kart ile tek seferde yapılacak her 300 TL ve üzeri market alışverişine 25 TL, ayda toplam 100 TL, kampanya süresi boyunca toplamda 200 TL iade kazanılacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında bir takvim ayı içerisinde en fazla 100 TL, toplamda en fazla 200 TL'ye kadar iade kazanabilecektir.
İlk takvim ayı Mayıs 2023, ikinci takvim ayı Haziran 2023 olarak belirlenmiştir.
İadeler en geç 2 iş günü içinde harcamanın yapıldığı N Kolay sanal kartına yapılacaktır.
İadenin yapılacağı tarihte müşterinin açık bir N Kolay sanal kartı olması gerekmektedir.
Trendyol harcamaları, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, talimatlı/talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri, kuyum harcamaları ve Passolig/Passo işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya ön ödemeli kart kabul eden iş yerlerinde geçerlidir.
Kampanya kazanımları market alışverişleri iptal ya da iade edildiği takdirde geri alınacaktır.
Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez.
N Kolay bir Aktif Bank markası olup, banka kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
-
N Kolay sanal kartınla yapacağın her 300 TL ve üzeri market alışverişlerine 25 TL, toplamda 100 TL kazanma fırsatı!
Kampanya, 1 Temmuz– 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya N Kolay sanal kart ile yapılan harcamalar dahildir.
Kampanyaya sanal POS’tan yapılan online market harcamaları ve fiziki POS’lardan karekod kullanılarak yapılan harcamalar dahildir.
Kampanya tarihleri arasında N Kolay sanal kart ile yapılacak her 300 TL ve üzeri market alışverişine 25 TL, toplamda 100 TL iade kazanılacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL iade kazanabilecektir.
İadeler en geç 1 iş günü içinde harcamanın yapıldığı N Kolay sanal kartına yapılacaktır.
İadenin yapılacağı tarihte müşterinin açık bir N Kolay sanal kartı olması gerekmektedir.
Trendyol harcamaları, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, talimatlı/talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri, kuyum harcamaları ve Passolig/Passo işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya ön ödemeli kart kabul eden iş yerlerinde geçerlidir.
Kampanya kazanımları market alışverişleri iptal ya da iade edildiği takdirde geri alınacaktır.
Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez.
N Kolay bir Aktif Bank markası olup, banka kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X