Şimdi Ara

NO BİG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzocan -- 26 Ekim 2011; 0:44:18 >

• bitirmezsen liseyi yazik olur ne yap et liseyi bitir
  • okulu bırakıp açıköğretimden devam etmek istiyorum. bu konuyu aileme nasıl açabilırım?
  • Önce kendin için okuyacaksın belki o diploma ileride çok şahane yerlere getirmeyecek ama söz meclisten dışarı yani cahillikten kurtulmak ve şu aklı geliştirmek için üniversiteye bile devam etmek isterdim. Okuyacaksın kardeşim okuyacaksın hevesle azimle isteyerek arkandakileri düşünürek onların yüzünü güldürmek için. Ktapları sev oku onların içinde bir dünya kur kendine bağımlılık olsun içinde. Bunu ne et yap kendine aşıla. cahillik kadar kötü bir illet yok. isterlerse sana inek desinler koyun desinler aldırma. O gibi konuşanlar şimdi ona buna el açıyorlar unutma güzel kadınların sahipleri bile paralı erkekler. Kuru kuryada hiç bir güzellik kar etmiyor. İyi bir hayat için insan gibi yaşamak için insan gibide faydan olabilmesi için iki elin kandada olsa okuyacaksın. Bunu yap içten konuşuyorum. Belki acemice ama samimiyim. Okumayı ve düşünmeyi seversen senin kalemini kimse kıramaz.

• Başka yardımcı olacak yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Önce kendin için okuyacaksın belki o diploma ileride çok şahane yerlere getirmeyecek ama söz meclisten dışarı yani cahillikten kurtulmak ve şu aklı geliştirmek için üniversiteye bile devam etmek isterdim. Okuyacaksın kardeşim okuyacaksın hevesle azimle isteyerek arkandakileri düşünürek onların yüzünü güldürmek için. Ktapları sev oku onların içinde bir dünya kur kendine bağımlılık olsun içinde. Bunu ne et yap kendine aşıla. cahillik kadar kötü bir illet yok. isterlerse sana inek desinler koyun desinler aldırma. O gibi konuşanlar şimdi ona buna el açıyorlar unutma güzel kadınların sahipleri bile paralı erkekler. Kuru kuryada hiç bir güzellik kar etmiyor. İyi bir hayat için insan gibi yaşamak için insan gibide faydan olabilmesi için iki elin kandada olsa okuyacaksın. Bunu yap içten konuşuyorum. Belki acemice ama samimiyim. Okumayı ve düşünmeyi seversen senin kalemini kimse kıramaz.

İyi yazmışsın azizim..
    Bu arada kardeşim ben açık lise mezunuyum lise 1 den başladım bitirene kadar g..tm çıktı okadar diyip. Konu örgün egitim olunca lise demez adamı s...krler ciddiyim. Bak git açık ögretim sorularına bak öss ile benzer açık liseyi at kafandan

• quote:

Orijinalden alıntı: egzocan

Başka yardımcı olacak yok mu?

Git çalış o zaman kardeşim çekte gör sıkıntıları. Senin laftan anladığın yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.