Bildirim
no more heroes , madworld
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
No more heroes biraz anlamsız ve yer yer sıkıcı olsa da güzel bir oyun...
mad world genel olarak anlamsız olsa da vahşet dozuyla eğlence katan bir oyun...
no more heroes 2 ise tamamen bir başyapıt denebilir... ne sıkıcı, ne de anlamsız :))
tavsiyem no more heroes 1 ve 2 alıp oynaman olur... ama zaten madworld'de çoook ucuz bir oyun olduğundan onu da arşive katabilirsin...
türkiyeden almayı düşünüyorsan, alma :) ben sana getirtirim yurtdışından :) -
madworld alırsam yurtdışından almayı düşünüyorumda , no more heroes alırsam türkiyeden alıcam . shopto da baktım 15 sterlin + 5 sterlinde kargo desen , 50 liraya filan geliyor no more heroes , ben türkiyeden 40 liraya alıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: brk135
madworld alırsam yurtdışından almayı düşünüyorumda , no more heroes alırsam türkiyeden alıcam . shopto da baktım 15 sterlin + 5 sterlinde kargo desen , 50 liraya filan geliyor no more heroes , ben türkiyeden 40 liraya alıcam
senditten aldığım mad world bugün geldi düşünürsen 29 liraya göndereyim. kargo alıcıya aittir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 29 Mayıs 2010; 20:40:19 >
-
quote:
madworld alırsam yurtdışından almayı düşünüyorumda , no more heroes alırsam türkiyeden alıcam . shopto da baktım 15 sterlin + 5 sterlinde kargo desen , 50 liraya filan geliyor no more heroes , ben türkiyeden 40 liraya alıcam
ok, yabancı siteleri kullanabiliyorsan güzel :) benimkisi zaten ticaret değil, hizmet... gıcık oluyorum hala 150 liraya no more heroes satmaya çalışan yerlere... -
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
quote:
ok, yabancı siteleri kullanabiliyorsan güzel :) benimkisi zaten ticaret değil, hizmet... gıcık oluyorum hala 150 liraya no more heroes satmaya çalışan yerlere...
D&R'da da Zelda hala 149 lira. ne yapıyoruz anında indiragandi. öyle göze böyle tarak
-
evet ama türkiyede şaşırdığım olay yüzde 30 vergi koyuyolar yinede bazı oyunları türkiyede daha ucuza bulmak mümkün oluyor . arkadaşım 80 liraya türkiyeden new super mario bros wii aldı , kültür ve turizm bakanlığının üstünde ıvırı zıvırı var . şoke olmuştum . çünkü ingiltereden getirtmeye kalksanda 80 liraya geliyor . ama hala saçma sapan fiyatlarda oyun satılıyor . monster hunter'ı 170 liraya gördüm mesela ... bu arada madworld ve no more heroes ile ilgili fikirlerini söylemek isteyen varsa çekinmesin , hala almadımquote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
quote:
ok, yabancı siteleri kullanabiliyorsan güzel :) benimkisi zaten ticaret değil, hizmet... gıcık oluyorum hala 150 liraya no more heroes satmaya çalışan yerlere...
-
mad world duruyo oynamadım hala
nı more heroes iyi oyun. 7.5 benden
artılar:
baştan sona absürd
enteresan bosslar
aksiyon durmuyo
ilginç yan görevler
eksiler
fazla kolay
monoton
bu arada senditten 2 oyun daha sipariş verdim. toplamda 43 liraya geliyo
Guilty Gear XX Accent Core
Rygar - The Battle of Argus
2. oyun pek beğenilmemiş ama bana güzel göründü. bakacaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 30 Mayıs 2010; 22:51:04 > -
sanırım no more heroes alıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X