Şimdi Ara

'No Video İnput' ne demek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bendeki lcd monitörün kutusundan dvi kablo çıkmadığı için bugün gidip dışardan bir tane satın aldım..
    gelip bilgisayara taktığımda ise monitörde no video input şeklinde bi yazı beliriyor ve ekrana görüntü gelmiyor..
    bu arada monitörün dvi çıkışı dvi-d,ekran kartı ise dvi-i
    dvi-i ler dvi-d ile uyumlu olduğu için dvi-d kablonun işimi göreceğini öğrenmiştim yaptığım aramalar sonucu..
    sizce sorun nedir, kablo mu bozuk yoksa bi uyumsuzluk problemi mi var dvi çıkışları arasında??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagen -- 4 Ekim 2005, 2:42:58 >

• siz siz olun lcd monitör alacaksanız dikkat edin orjinal aksesuarları arasında kesinlikle dvi kablosu olsun
    bizim gibi başınız ağrımasın boş yere
  • Ekran kartında çift DVI çıkış mı var?
    CRT DVI dönüştürücüsü varsa CRT çıkışını DVI ye dönüştür öyle dene bir de.Ekran kartlarıyla birlikte gelir o dönüştürücü.Eğer o şekilde çalışıyorsa yine iyi.Kablodan da kaynaklanabilir.Temassızlık olabilir kablo kırıksa(sanmıyorum ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 4 Ekim 2005, 4:07:25 >
  • kardeş benim anladığım kablo uyumsuz çünkü ben de duymuştum bu tür bi sorunun olduğunu...
  • +1
    Olmazsa kabloyu değiştirirsin.Aldığın yerde deneme imkanın varsa denemeden alma bence.
  • kabloyu bir de bi arkadaşın bilgisayarında deniyim diyorum bakalım sorun kabloda mı değil mi??
  • [Deleted by Admins]
  • ama monitörde de ekran kartında da tek dvi çıkışı var zaten..
  • [Deleted by Admins]
  • bu video capture olayını biraz daha açar mısın??
  • [Deleted by Admins]
  • hayır
    ben sadece ekran kartımla lcd monitörü bağlamaya çalışıyorumm
  • [Deleted by Admins]
  • bugün kabloyu değiştirdim
    ancak sonuç yine aynı,yine hüsrann..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.