Şimdi Ara

Nöbetçi olmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Cuma günü okulda nöbetçilik sırası bana geliyor ve cuma günü en önemli dersler var. Bu dersleri kaçırmak istemiyorum, acaba müdür yardımcısına nöbetçi olmamak istediğimi söylersem kabul eder mi, ya da ne yapabilirim. Sınıftan birini yerime bulursam sorun çıkar mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulda Nöbetçi Olmak İstemiyorum: Senin için Bilmen Gerekenler

Okulda nöbetçi olmak, birçok öğrencinin keyif almadığı bir görevdir. Eğer sen de "okulda nöbetçi olmak istemiyorum" diyorsan, bu konuda yapabileceklerini öğrenmek için okumaya devam et.

Neden Nöbetçi Olmak İstemiyorsun?

Nöbetçi olmak istememenin birçok nedeni olabilir. Bazı öğrenciler, bu görevi sıkıcı veya yorucu bulabilir. Diğerleri ise sosyalleşmek veya ders çalışmak için zamanlarını harcamak isteyebilirler. Ayrıca, bazı öğrenciler nöbetçilik yapmaktan korkabilir veya kendilerini bu göreve uygun hissetmeyebilirler.

Nöbetçi Olmaktan Kaçınma Yolları

Nöbetçi olmaktan tamamen kaçınmak mümkün olmayabilir, ancak bunu en aza indirmek için yapabileceğin bazı şeyler vardır:

• Mazeretini bildir: Sağlık sorunları, ailevi yükümlülükler veya okul etkinlikleri gibi geçerli bir mazereti varsa, nöbetçilikten kaçınabilirsin.
    • Öğretmenine konuş: Nöbetçi olmak istemediğini öğretmenine sakin ve saygılı bir şekilde açıkla. Öğretmeninin, senin endişelerini anlayabileceğini ve yardımcı olabileceğini unutma.
    • Arkadaşlarınla konuş: Arkadaşlarından biriyle nöbetçi olma nöbetlerini değiştirebilirsin. Bu şekilde, nöbetçi olma sıklığını azaltabilirsin.
    • Öğretmene yardım et: Nöbetçilik dışında sınıfa yardımcı olabilecek başka yollar olup olmadığını sor. Örneğin, tahtayı silmek, kağıtları dağıtmak veya ekipmanları hazırlamak gibi görevleri üstlenebilirsin.

Nöbetçiliğin Faydaları

Nöbetçi olmanın bazı faydaları da vardır. Okuluna katkıda bulunma, sorumluluk alma ve liderlik becerilerini geliştirme fırsatı bulabilirsin. Ayrıca, nöbetçilik yaparak öğretmenlerin ve diğer öğrencilerin güvenini kazanabilirsin.

Sonuç

Nöbetçi olmak istememek normaldir. Ancak, bu görevden kaçınmak yerine, endişelerini öğretmenine iletmeyi ve alternatif çözümler bulmayı denemelisin. Nöbetçiliğin faydalarını da göz önünde bulundurarak, bu görevi daha pozitif bir deneyim haline getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: prowebo

Selam arkadaşlar, Cuma günü okulda nöbetçilik sırası bana geliyor ve cuma günü en önemli dersler var. Bu dersleri kaçırmak istemiyorum, acaba müdür yardımcısına nöbetçi olmamak istediğimi söylersem kabul eder mi, ya da ne yapabilirim. Sınıftan birini yerime bulursam sorun çıkar mı

çıkmaz galiba.
    bu sınavın önemli olduğunu müdüre iyi bir şekilde anlatırsan sorun çıkarmaz bnce düşünsene hangi müdür okulunun kötü tercih çıkartmasını ister :D
  • Doğru ama bizim müdür ve m.yardımcıları kıl biraz neyse yarın gidip sorayim en iyisi konuyu editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıftan birini bulursan sorun çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 94king94

Sınıftan birini bulursan sorun çıkmaz

Best hort

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nöbetçi olacağım gün gitmedim no problem Hocaya da sordum hoca herkes olmak zorunda , zorunlu dedi. Yani bundan sonra nöbetçi olacağım günler gitmeyeceğim mecbur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.