Şimdi Ara

nobo,beha vb. tarz ısıtıcı önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dış ortam ısısının -5 ila 0 derece arasında değiştiği hatta bazı gecelerde -10 derecelere kadar düşen bir yerde. oda sıcaklığını 15-20 derecede stabil tutabilecek, ekonomik, güvenilir çocukk odası için ısıtıcı arıyorum. oda 15metrekare. 2 tane standart ölçülerde çift cam pvc cam ve bir tane çift camlı ve pvc li balkon kapısı mevcut. yalıtımlı bir bina değil. lütfen konunun uzmanı veya benzer ürün kullanan arkadaşlar yazsın,böylelikle forum kirlenmesin. teşekkürler

• Arkadaşım NOBO güvenlik açısından son derece güvenli bir üründür.Isınan kızaran bir yer yok.Estetikte süper.Duvara monte edilir.Hava sürkilasyonu mükemmeldir.Ömür boyu garanti bir üründür.Çocuk oadası için son derece ideal.Termostatı üzerindedir ve kalitelidir,şaşmaz gayet hassas.Elektrikli ısıtıcılarda en pahalı üründür.Fakat hiç sorunsuzdur.İzalasyon olamayan bir evde tüketim hangi elektrikli ısıtıcıyı kullansanız yüksek olur.Yani diğer ısıtıcılardan az yakar demek çok doğru olmaz.Ama ısı transferinin mükemmel olmasından dolayı ısı dağılımı homojen olur belki %20-25 daha az tüketir.İmkan varsa ödediğiniz parayı hakkeder.

Ortalama 400 ile 550 TL aralığında dır ölçülere göre fiyatları.Yer müsaittse 2000 watt olanı alın.Boyu 1,2 olması lazım.
  • teşekkür ederim arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet_hek

dış ortam ısısının -5 ila 0 derece arasında değiştiği hatta bazı gecelerde -10 derecelere kadar düşen bir yerde. oda sıcaklığını 15-20 derecede stabil tutabilecek, ekonomik, güvenilir çocukk odası için ısıtıcı arıyorum. oda 15metrekare. 2 tane standart ölçülerde çift cam pvc cam ve bir tane çift camlı ve pvc li balkon kapısı mevcut. yalıtımlı bir bina değil. lütfen konunun uzmanı veya benzer ürün kullanan arkadaşlar yazsın,böylelikle forum kirlenmesin. teşekkürler

bende bahsettiğiniz gibi yalıtım olmayan evimde 10 m2 oda da 1500 w nobo kullanyorum. çift cam değil, yer fayans ve gece -5 derecelere düşen bu günlerde içerisi 24 - 25 dereceye yarım saatte ulaşıyor. ben ısı yalıtımı olmadığı için watt değeri olarak bir büyüğünü aldım ve çok memnunum. yeni çocuğum olduğu için aldım ve bir ay boyunca günde sadece yarım saat kadar odayı havalandırmak için kapatıldı. salonda da klima, hemen hemen hergün misafir olduğu için açık oldu ve 300 tl elektrik faturası geldi. yani nobo tek basına 30 gün 23 saat çalışmasına rağmen 130 tl gibi bir sarfiyata sahip. buna göre kıyaslama yapabilirsiniz.

• Selamlar, İzmir Seferihisar da yaşıyoruz, nobo 2000w ısıtıcı almayı düşünüyorum, siz halen kullanıyor musunuz? Ve elektrik tüketimi nasıldır?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz ısıtıcılar kullanılmıyor mu artık????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufo mu,Seramik ısıtıcı mı??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.