Şimdi Ara

nobre açıklıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsunspor maçında Kerem ile girdiği ikili mücadelede bir temas sonucu dengesini kaybederek kendini yerde bulduğuna dikkat çeken Brezilyalı, "Bir insanın böyle bir durumda golden başka şeyler düşünmesi sahtekarlıktır. Ben aptal mıyım boş kale karşımda dururken kendimi yere atayım?" dedi.

Ve söz savunmanın... Türkiye’nin merakla beklediği soruya Nobre’den yanıt geldi. Samsunspor- Fenerbahçe maçında kaleci Kerem’in kırmızı kart görmesine neden olan ve kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen Marcio Nobre, yapılan yorumlara tepki gösterdi. Brezilyalı yıldız, Kerem ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kendisini yere atmadığını ve ceza sahasında bir "dokunma" sonucu dengesini kaybederek düştüğünü söyledi.

Nobre, bir meslektaşının ekmeği ile oynamasına yönelik eleştirileri de kabullenmenin asla mümkün olmadığına da dikkat çekti. Ve özür dilemesi gerekmediğini de ısrarla vurguladı. Brezilyalı şöyle devam etti: "Kimseye saygısızlık yapmadım. Pozisyonu herkes çok iyi gördü. Topu ayağımdan kaçırdığım için düştüğümü söylüyorlar. Buna sadece gülerim. Bir dokunma sonrası dengemi yitirdim ve düştüm."

Olayın farklı yorumlandığını ileri süren Nobre, pozisyon için ilginç bir açıklamayı da gündeme getirdi: "Ben aptal mıyım. Karşımda boş kale dururken, niye kendimi yere atayım? Vicdanım çok rahat. Bu pozisyonda kimseyi aldatmadım. Ve tekrar söylüyorum, bir insanın böyle bir durumda golden başka şeyler düşünmesi sahtekarlıktır. Ben böyle bir insan değilim. Bunu görmeyenler acaba miyop mu? diye düşünüyorum."

• nobre bunlar miyopmu bilmiyorum ama kötü niyetli fener düşmanı fırsat kollayanlar oldukları kesin amaçları adalet olsa geçen hafta alenen kendini atan ve penaltı kazanan futbolcuyuda az bişey gündeme getirirlerdi yani tııınnnn de geç futboluna bak biz senin arkandayız

• NOBRE NOBRE NOBRE SAHTEKAR NOBRE
  • Nobre kariyerini bitirmiştir. fb taraftarı kızgın galiba+medya+diğer takım taraftarları. V.Hoijdonkun yanında oynamış hiçmi adamlık öğrenmemiş.
  • abi şimdi egri oturup dogru konusmak lazım. bunları maçtan sonra acıklamak olmaz. madem dengeni kaybedip dustun o anda hakeme de söyleyecektın. FB zaten kazanırdı o maçı. çok da iyi oynuyordu. Nobre öyle yapsa hem fb hem de o kazanırdı. Ama yapmadı.
    Yine de söylemeden gecemeyecegim: bunu yapan sadece nobre değil. ama nobre'nin bu kadar tartısılması FB nin lider olması ile alakalı. FB 2. ya da 3. olsa bu pozisyon bu kadar tartısılmazdı. (diğerleri de dahil)
  • Alp hocam sana katılıyorum..
    Umarım Nobre dahil FB'li bütün futbolcular artık daha dikkatli olurlar..
  • Kendi takımının galibiyetine gölge düşürdü işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

abi şimdi egri oturup dogru konusmak lazım. bunları maçtan sonra acıklamak olmaz. madem dengeni kaybedip dustun o anda hakeme de söyleyecektın. FB zaten kazanırdı o maçı. çok da iyi oynuyordu. Nobre öyle yapsa hem fb hem de o kazanırdı. Ama yapmadı.
    Yine de söylemeden gecemeyecegim: bunu yapan sadece nobre değil. ama nobre'nin bu kadar tartısılması FB nin lider olması ile alakalı. FB 2. ya da 3. olsa bu pozisyon bu kadar tartısılmazdı. (diğerleri de dahil)

ya allahını seversen bari sen böyle deme, bugune kadar kendini yere atıp veya takılıp düşüpte hakeme penaltı yok diyen kac futbolcu var yıllar önce liverpoolda oynarken fowler yapmıstı bunu ben onun dısında hiç hatırlamıyorum. dediğin gibi nobre böyle yapsa kendini yüceltirdi ama kimsenin yapmadığı birşeyide ondan beklemek vede yapmadığı için suçlamak haksızlık olur.

• ya hocam anlatamadım galiba: diyorum ki nobre madem böyle bir hareket yaptı maçtan sonra bu acıklamayı yapmamalı. pozisyon olmuş bitmiş. iş işten gectıkten sonra yapmasının bir anlamı yok. madem dengeni kaybettin düştün bunu hakeme o an neden demedin? FB zaten kazanırdı o maçı.
    ***altına not da düşmüşüm, bunu yapan sadece nobre değil. Ama FB lider oldgu için göze batıyor her pozisyon, her hata.
    EDIT: Nobre'yi suclamıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: cmanbaris

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

abi şimdi egri oturup dogru konusmak lazım. bunları maçtan sonra acıklamak olmaz. madem dengeni kaybedip dustun o anda hakeme de söyleyecektın. FB zaten kazanırdı o maçı. çok da iyi oynuyordu. Nobre öyle yapsa hem fb hem de o kazanırdı. Ama yapmadı.

ya allahını seversen bari sen böyle deme, bugune kadar kendini yere atıp veya takılıp düşüpte hakeme penaltı yok diyen kac futbolcu var yıllar önce liverpoolda oynarken fowler yapmıstı bunu ben onun dısında hiç hatırlamıyorum. dediğin gibi nobre böyle yapsa kendini yüceltirdi ama kimsenin yapmadığı birşeyide ondan beklemek vede yapmadığı için suçlamak haksızlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 14 Şubat 2006 10:18:46 >

• ya olay nobrenin yapmış olduğu bişi değilki hakemlerin bunları görmemesi hakem hataları ve bu hataların üst üste gelmesi tabii kigöze çarpıyor ben galatsaraylıyım istemiyorum kardeşim hakem yardımlarını fenerde galatasaray da hekemsiz maç kazanacak güçteler hiç yapılmasın takımına göre muamele yapılmasın hakem hataları şampiyonluk gibi düşme potasınıda çok etkiliyor tarafsız maç yönetilmesi lazım. aslında yabancı hakem getircen 3 büyüklerin mçlarına belli bir süre ki türk hakemler akıllansın ders alsın ve hırslansınlar bu tabii benim görüşüm temiz bir lig istiyoruz tarafsız önceden şampiyonun belli olmadığı bir lig
  • yabancı hakem gelse bile göreceksiniz bu tartışmalar bitmez daha 3 gün öncesine kadar serdar tatlı bu ülkenin en iyi ve en güvenilir hakemi değilmiydi şimdi niye tukaka oldu. emin ol yabancı hakem gelse vede fb lehine bir hata yapsa ne olacak tabiki onlar içinde aynı şeyi söyleyecekler ama orhan akın lazarovu arkadan itip indirmesini vede hasan şaş ın kaval kemiğine taban basması hiç gündeme gelmiycek.

NOT: bu örnekleri vermemdeki sebep fb-gs kavgası yapmak değildir alpin dediği gibi eğer fb 3. olsa kimse bu olayı bukadar büyütmeyecekti,aynı şekilde gs lider olsa bu sefer onların maçlarındaki pozisyonlar saatlerce tartışılacaktı yani klasik turk mantıgı yukarı cıkanı aşagı çek.
  • bu arada nobreyi suçlamadan olayın diğer tarafı yani keremi dinlemekte fayda var. benim izlediğim görüntülerde keremin maçtan sonra yaptığı roportajda nobrenin kendisine değip kendini yere attığını söylemişti yani bizim futbol ulemalarının dediği gibi olayda hiç temas yok değil ufakta olsa bir temas var ama maalesef keremin bu sözleri saman altı edildi hatta biraz önce incelediğim sabah gazetesinde bu sözler hiç yeralmıyor,milliyet gazetesinde ise daha kötü, nobrenin kendisine çarptığıyla ilgili konuştuğu kısım çıkarılmış sadece diğer sözleri yer almış,neyseki en son baktığım hürriyet gazetesinde keremin konuşmaları tam metin olarak verilmiş(buradan ülkede futbol terorunu tetikleyen bir numaralı unsurun basın oldugunu rahatlıkla cıkarabiliriz) işte keremin sözleri.

Hakem Serdar Tatlı tarafından kırmızı kartla oyundan atılan kaleci Kerem, maçtan sonra Tatlı'nın pozisyonu gördükten sonra değerlendirme yapmasını ve haksız olduğunu gördükten sonra hem kendisinden, hem de Samsunspor'dan özür dilemesini istedi. Genç file bekçisi şunları söyledi: "Posizyonda Nobre'yle karşı karşıya kaldım. Elimle, ayağımla hiçbir şey yapmadım. Nobre gelip bana çarptı. Kırmızı kart gördüm. Serdan hocadan şunu istiyorum, "hatayım" desin ve bana ceza verdirmesin. Çünkü ben hiçbir şey yapmadım. Nobre'ye o pozisyonda sarı kart verse o asacaklar mı? Bize yazık oluyor. Ekmeğimizle oynuyorlar." Teknik direktör Erdoğan Arıca ise Serdar Tatlı ile ilgili bir yorum yapmadı. Olayı kamuoyuna bıraktı.

• işin ilginci nobre için dürüstlük timsali ahlak hocası kesilen basın yayınladığı yalan haberlerle insanları kandırıp ahlaksızlığın en büyüğünü yapıyorlar ne biçim çelişki
  • bir ilginçlikte bu kadar hemde para destekli top yekün gs yi destekleyen medyaya rağmen üst üste koyup gidiyor fener.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.