Şimdi Ara

Noctua-d14 boşta 40 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bugün noctua nh-d14 aldım. Hard diskler kargodan gelmediği için kasada eksikler. Bios bakıyorum noctua takmama ragmen işlemci sıcaklığı biosda 39-40 derecelerde Bir sorun mu var.
    Bİleşenlerim:
    Kasa:cm-690 II
    PSU:Seasonic 750 W
    Anakart: Msi p67a-gd65
    İşlemci: İntel 2500k
    YARDIM EDİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HcanH -- 28 Nisan 2011; 0:05:18 >

• yerine tam oturmamış olabilir bişeyler eksik olabilir macuna bak fazla olabilir temizle sadece pirinç tanesi kadar koy ve üstüne yay
  • Termal Macunu ne ile temizleyebilirim. ama o sıcaklık normak değil sizcede öyle değilmi?
  • işlemci neydi? ona göre tam söyleyeyim
  • İntel 2500k işlemci yazmayı unutmuşum. Bir daha söküp taktım bu sefer 41 oldu termal macunu sildim biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HcanH -- 28 Nisan 2011; 0:05:37 >
  • Vakti zamanında ben de de D14 vardı kısa süreliğine zira senin gibi hiç verim alamamıştım ve hemen iade etmiştim.Zamanında bu soğutucuyu almak için stoklara girmesini büyük bir sabırla beklemiştim zira incelemelerde nereye baksam hava soğutmada en iyisi buydu dolayısıyla çok büyük bir hevesle aldım amaaaa tam bir hayal kırıklığı yaşamıştım zira incelemelere göre normal olarak beklentilerim çoktu.Neyse şu an venomous-x ile istekleri kavuşmuş durumdayım.Bu arada sizin adınıza da üzüldüm ve ne hissettiklerini anlıyorum....
  • Yardım edebilecek biri var mı? Sinirim bozuldu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HcanH

Yardım edebilecek biri var mı? Sinirim bozuldu!

Dostum sana şöyle söyliyeyim.Bu işlerde uzmansan,neyi nasıl yapılcağını biliyorsan ve diyelim ki uzmansın ve hala daha boşta 40 derece gibiyse maalesef yardım edilcek bir durum yok ortada.Üzgünüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: HcanH

Yardım edebilecek biri var mı? Sinirim bozuldu!

Dostum sana şöyle söyliyeyim.Bu işlerde uzmansan,neyi nasıl yapılcağını biliyorsan ve diyelim ki uzmansın ve hala daha boşta 40 derece gibiyse maalesef yardım edilcek bir durum yok ortada.Üzgünüm...

Win 7 yükledim sıcaklıklar Cpuid hardware Monitor programıyla sıcaklıklar normal değerlerde! Ama bios hala 40 -41 nasıl oluyor bu? yardımcı olacak bilgi sahibi forumdaş yok mu?

• Bios update yap bakalım.Bir de 'real temp' ile ölç bakalım .
  • yük altında sıcaklıklara bakarmısın veya bilgisayarda virüs olabilir cpuya yükleniyodur
  • real monitör ilede sıcaklıklar normal 27 falan AMA sadece bios da öyle
    Bios update yapmaya bakıyorum şimdi.
    Fikir verebilecek?
  • anakartın sitesine gir marka ve model bul ordan driverlara gir bios yazar ama bios update programı varmıdır bilmiyorum senin anakartın
  • Merhaba,

Korkulacak bir durum yok. BIOS normal voltaj ve carpan kullanir, yani SpeedStep BIOS'da calismaz, onun icin 40 derece normal. Windows ortaminda SpeedStep etkindir, carpan 16'ya voltaj ise 0.900 seviyesine dusurulur, 27 derece gormeniz de bu yuzdendir...

Tesekkurler,

Hicks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Korkulacak bir durum yok. BIOS normal voltaj ve carpan kullanir, yani SpeedStep BIOS'da calismaz, onun icin 40 derece normal. Windows ortaminda SpeedStep etkindir, carpan 16'ya voltaj ise 0.900 seviyesine dusurulur, 27 derece gormeniz de bu yuzdendir...

Tesekkurler,

Hicks

Çok teşekkür ederim 2 gündür dert ediyordum. Bilgi gerçekten kutsal.
  • Rica ederim, bilgi paylasildikca kutsaldir...
  • BİOS TA HEP ÖYLE YÜKSEK YAZIYOR NEDENSE BENİM NORMALDE BOŞTA 15 16 DERECE BİOSTA 30 FİLEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.