Şimdi Ara

Noctua NH-D14 alacağım ama corsair vengeance ram kullandığım için alamıyorum. Ne yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fx 8120 islemcim icin sogutucu aramaktaydim. Uzun bi arastirmam neticesinde Noctua NH-D14 marka sogutucunun gerek testlerde gerekse kullanici yorumlarindan yola cikarak cok iyi performans sergiledigini gordum. Tam almaya niyetlendigimde yabanci forumlarda corsair vengeance marka ramlerden dolayi sigmadigini gordum. Ramlerin sogutucularinin buyuk olmasindan dolayi alamadim. Simdi bu ramlerin sogutucusunu cikarip daha ufak yani yuksek olmayan bi sogutucu bulabilirmiyim ramler icin ? Yada bi sogutucu icin bunlari yapmaya degermi ? Anakartim asus crosshair v formula. Simdiden tesekkurler. Yazim hatalari icin kusura bakmayin mobilden yaziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Fx 8120 islemcim icin sogutucu aramaktaydim. Uzun bi arastirmam neticesinde Noctua NH-D14 marka sogutucunun gerek testlerde gerekse kullanici yorumlarindan yola cikarak cok iyi performans sergiledigini gordum. Tam almaya niyetlendigimde yabanci forumlarda corsair vengeance marka ramlerden dolayi sigmadigini gordum. Ramlerin sogutucularinin buyuk olmasindan dolayi alamadim. Simdi bu ramlerin sogutucusunu cikarip daha ufak yani yuksek olmayan bi sogutucu bulabilirmiyim ramler icin ? Yada bi sogutucu icin bunlari yapmaya degermi ? Anakartim asus crosshair v formula. Simdiden tesekkurler. Yazim hatalari icin kusura bakmayin mobilden yaziyorum.

Vengeance Low-Profile destekliyor ama eski Vengeance serisini desteklemiyor.

Bellek uyumluğuna Noctua nın sitesinden bakabilirsin.
    http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_ram_gen&products_id=34

Burada Fan yukarı kadydırılabilir demiş Bellek uyumu için. Vengeance boyu ne kadar, bu ne kadar kaydırılır orası muamma.
     Noctua NH-D14 alacağım ama corsair vengeance ram kullandığım için alamıyorum. Ne yapabilirim.

Ya da o fan oradan alınır diğer uca takılır, o zaman da sadece tek fan üfleme yapıyor olacak. Pefromansı ne derece etkiler bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Eylül 2012; 16:10:50 >

• Anladim hocam sagolasin. Ramleri sogutacak adam gibi bi sogutucu bulsam kafaya koydum bu urunu alacagim :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

http://www.koodmax.com/ram-sogutucu-ram-cooler-memory-cooler

Hocam ram acisindan bi sikinti yaratmaz degilmi ? Tabiki orjinal sogutucusu gibi olmaz ama is gorurmu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş görür elbette. RAM leriniz o kadar ısınmayacaktır zaten. Ayrıca RAM soğutucularınızı çıkartmadan fanları push/push olarak değil de pull/pull olarak da mote edebilirsiniz ki performans farkı olmayacaktır ben Silver Arrowda o şekilde kullanıyorum. Noctua için farklı fan kombinasyonlarının incelendiği bir konu mevcuttu yabancı bir foeumda onu bulabilirsem linkini eklerim gözatarsınız;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

http://www.overclock.net/t/970444/secrets-of-the-d14-ch-2-fan-position-56k-warning

İnceliyorum hocam çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.