Şimdi Ara

Noctua NH-D14 inceleme (Dünyanın en iyi soğutucutucularından biri ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun.Bende bu canavardan almak istiyorum ama benim kasaya sizce sığarmı?
     Noctua NH-D14 inceleme (Dünyanın en iyi soğutucutucularından biri )

Enermax Chakra
    Amd x6 1055t işlemci kullanıyorum bunun için extra bi aparat almama gerek varmı?
    Amdlerde de umarım etkili bi soğutucudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Bende bu canavardan almak istiyorum ama benim kasaya sizce sığarmı?
     Noctua NH-D14 inceleme (Dünyanın en iyi soğutucutucularından biri )

Enermax Chakra
    Amd x6 1055t işlemci kullanıyorum bunun için extra bi aparat almama gerek varmı?
    Amdlerde de umarım etkili bi soğutucudur.

Amd ler için özel aparatı var hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Verdiğim parayı sonun kadar hakediyor arkadaşlar gerçekten malzeme kalitesi 10 numara. Çalışma sırasında ki fanlardan çıkan sesler değişmedi büyük ihtamalle o gelen sesler noctua dan gelmiyor kasa içersinde ki fanlardan geliyor onları da değiştirmeyi düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda :)

Hocam çok güzel bir inceleme olmuş, işlerden dolayı anca girip tam bir inceleme yapabildim artık darısı başımıza diyelim

Kasa fanı olarakta ben size bir öneri yapayım "SilverStone Air Penetrator AP121" gerçekten çok başarılı bir ürün tam güçte bile xigmatek veya cooler master gibi fanlarla kıyaslanmıyacak bir seviyesi var kasamda her 3 markanında fanları var ancak cooler master ve xigmatek fanların en düşük devirdeki sesi bu fanın en yüksek devirdeki sesine eşit gibi hatta siverstone daha pürüzsüz bir ses veriyor ve daha az insanı rahatsız ediyor. Bende yavaş yavaş kasamdaki tüm fanları değiştirecem

• quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

Verdiğim parayı sonun kadar hakediyor arkadaşlar gerçekten malzeme kalitesi 10 numara. Çalışma sırasında ki fanlardan çıkan sesler değişmedi büyük ihtamalle o gelen sesler noctua dan gelmiyor kasa içersinde ki fanlardan geliyor onları da değiştirmeyi düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda :)

Hocam çok güzel bir inceleme olmuş, işlerden dolayı anca girip tam bir inceleme yapabildim artık darısı başımıza diyelim

Kasa fanı olarakta ben size bir öneri yapayım "SilverStone Air Penetrator AP121" gerçekten çok başarılı bir ürün tam güçte bile xigmatek veya cooler master gibi fanlarla kıyaslanmıyacak bir seviyesi var kasamda her 3 markanında fanları var ancak cooler master ve xigmatek fanların en düşük devirdeki sesi bu fanın en yüksek devirdeki sesine eşit gibi hatta siverstone daha pürüzsüz bir ses veriyor ve daha az insanı rahatsız ediyor. Bende yavaş yavaş kasamdaki tüm fanları değiştirecem

hocam ben de noctua ya geçtinkten sonra kasada ki tüm fanları Noctua NF-P12 1300Rpm 120mm ile değiştirmeyi düşündüm fakat fiyatı tuzlu :) SilverStone Air Penetrator 12cm ile arasında 10 tl fark var herhalde her ay bi fan alsam 4-5 ayda kasayı hallederim , seni sonunda tam sesiz olur artık :)

Öneriniz için teşekkürler gündemime aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dünyanın en iyi soğutucusu filan değildir, insanları yanliş bilgilendirmeyelim. Görüldüğü gibi Thermalright Silver Arrow daha iyi ve daha ucuz;

http://www.vortez.net/contentteller.php?ct=articles&action=file&id=4325

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-silver-arrow_5.html#sect0

http://www.youtube.com/watch?v=DRv4zUCI7pg

http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/thermalright_silver_arrow_vs_noctua_nh-d14/2

Hocam "(Dünyanın en iyi soğutucusu)" cümlesi içersinde sadece yapılan o test sonuçlarının değerlendirilmesiyle söylenen bir söz değil.
    Dediğiniz üründe Noctua ile hemen hemen aynı diyelim ki daha iyi. Aralarında sadece 1 derece fark vardır ve Thermalright Arrow un şuan piyasada bulunmadığını ve ve Noktua firmasının ücretsiz olarak 3.fanı takmak için istendiği taktirde yurtdışından adresinize ücretsiz olarak aparat gönderdiğini ve Noctua'nın malezeme kalitesinin Thermalright ten daha iyi olduğunu hatırlatmak isterim... Benim analizlerim bunların sonucunda o cümleyi yazmaya itti bilginize...
    Saygılarımla...

• Bu ara da aralarda 5 dolar fark var sanki arasında fiyat farkı çok gibi thermalright daha ucuz gibi lanse etmekte doğru değil...
  • konuyu kulüp yapıp yeniden düzenlersen faydalı olur, hayırlı olsun, harika bir soğutucudur.konuyu kulüp yapıp yeniden düzenlersen faydalı olur, hayırlı olsun, harika bir soğutucudur.
  • Fanin Ağ babası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

konuyu kulüp yapıp yeniden düzenlersen faydalı olur, hayırlı olsun, harika bir soğutucudur.konuyu kulüp yapıp yeniden düzenlersen faydalı olur, hayırlı olsun, harika bir soğutucudur.

ilginiz için tesekkürler bayramdaan sonra tekrar düzenliycem inşallah :)
  • İnceleme ve resimler için teşekkür ederim ... soğutucunun büyüklüğü açısından bazı kararsızlıklarda sayenizde giderilmiş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

İnceleme ve resimler için teşekkür ederim ... soğutucunun büyüklüğü açısından bazı kararsızlıklarda sayenizde giderilmiş oldu

faydalı oldugu ıcın sevındım :)
    ben tesekkur ederım
  • Türkiyede satılıyormu hangi siteden sipariş ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Türkiyede satılıyormu hangi siteden sipariş ettiniz ?

Hocam 2-3 sitede var ama en iyisi inventus oradan alabilirsiniz . Müşteri ve ürünleriyle iyi ilgileniyorlar. Hepsiburadadan hiç uğraşmayın hem stokta yok hemde ilgilenmezler...
  • Bu sogutucuyu aldim. Harika ve birazcik devasa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Bu sogutucuyu aldim. Harika ve birazcik devasa :)

hocam hayırlı olsun ısabetlı bır secım olmus umarım stabıl bır owerclock yakalarsınız :)
  • Noctu NH D-14 kullanan arkadaşlar buraya hangi kasada kullanıyorsunuz yazrsanız alacak olan arkadaşlar için referans olur.

Saygılar . İyi forumlar...
  • Anakart ile ilgili sorun yaşamaktan çekinen arkadaşlar yaklaşık aynı paraya Corsair H80 alabilir. Performansı iyi görünüyor incelemelerde.
  • quote:

Noctu NH D-14 kullanan arkadaşlar buraya hangi kasada kullanıyorsunuz yazrsanız alacak olan arkadaşlar için referans olur.

Saygılar . İyi forumlar...

cooler master haf 912 plus
  • Cooler master RC-690 İlk modellerinden...Neredeyse ucucuna girdi...Tam sığdı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.