Şimdi Ara

noctua nh d14 kasama sığar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel in stok fanının başarısız olması nedeniyle çok iyi bir işlemci soğutucusuna ihtiyacım var.
    NOCTUA NH-D14 ü düşünüyorum. Kasama sığar mı acaba ?
    Ya da kasaya uyacak daha iyi bir soğutucu önerebilir misiniz?

INTEL Core i7 950 Soket 1366 3.06GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    COOLER MASTER HAF 922 MidT ATX SİYAH KASA
    CORSAIR 6GB (3-2GB) XMS3 İ7 DDR3 1600MHz CL8 Üç Kanallı Bellek Kiti
    ASUS SABERTOOTH Intel X58 Soket 1366 DDR3 1866MHz Sata 3.0 USB 3.0 Anakart
    XILENCE XP750 GAMING EDITION 750 WATT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)

• 160mm yüksekliğindeki soğutucuların kullanılabileceği yazıyor;
    http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6606
  • sadece ondan sormamıştım. ram e temas eder mi mesela?
  • soğutucu yüksekliğini öğren sonra metreyle ölç kasanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guld3n

sadece ondan sormamıştım. ram e temas eder mi mesela?

hocam ram e temas etmiyor ben kendim 12 lik olanı kullanıyorum noctuanın değmiyor ama soğutucusu varsa çıkarmanızı tavsiye ederim ona değebilir bu arada benimkinde ek bir aparat var o sayede değmiyor zaten araya yaylı vida takılıyor şöyle duruyor bendekide böyle
    http://img375.imageshack.us/img375/1623/sizeddsc00408te9.jpg
    zaten istersen diğer yöndede kullanabiliyorsun yön farketmiyor çevirirsen ama hava akışında sorun olur en temizi bu tarz monte etmen yinede yan çevirmek istersen kasaya ektra bir fan takıp hava akışını düzenlemelisin bence ısıyı atamazsın yoksa ama ram konusunda bende sıkıntı olmuyor dominator vardı eskiden fanlı o olsa sıkıntı olurdu fanlı ram olduğu için ama düz ramlerde sıkıntı olmaz resim alıntıdır..

'' Yüksekliği max 4.6 cm olan belleklerle kullanılabilir (ram soğutucunun altında kalsa bile). Patriot Viper I, Viper II, Sector5, Gaming serileri ile uyumluluğu tarafımızca test edilmiştir. '' bu yazı da alıntıdır ama nh d14 sanalmarketim açıklamasındandır
    kaynak
    http://www.sanalmarketim.com/urun/9e8eef5e9b0aaaf1a2ead8a7a1adfda9/NOCTUA-NH-D14-Cift-Fanli-Sessiz-Cpu-Sogutucu-Intel-Lga1366-Lga1156-Lga1155-Lga775-;-AMD-AM2-AM2+-AM3-FM1

bu arada bendeki macunu ben kullandım performansını beğenmedim kutudan çıkanı, şuan arctic mx3 kullanıyorum çok çok daha iyi ,zaten şimdi yurt dışından arctic 4-5 de alanlar var ama türkiyede sadece 3 var istersen o macundan da alabilirsin ama önce kendi macununu test et derim belki seninki farklıdır benim phenom 2 560 42-46 derecelerde çalışıyordu uzun zamandır bunla şimdiden 40 derece oldu daha 1 gün oldu değişeli normalde 2 hafta geçmesi lazım gerçek performans için yani 34-38 arası olmasını tahmin ediyorum tecrübelerime dayanarak yakın zamanda ister 12 lik ister 14 lük al ama noctuadan şaşma derim bu arada benimkinde tek fan var sizinki 2 sanırsam daha etkilidir heralde ama ben oc yapmadım x4 b60 yaptığımı saymazsak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 2 Ekim 2011; 2:55:34 >

• İnternetten satın al, bir hafta içinde koşulsuz iade edebilirsin uymazsa...
  • İnternetten aldım. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildpadawan -- 2 Ekim 2011; 18:16:15 >
  • Montaj da başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.