noctua 1.ci slotu kapattıgı için.2.pci express slotuna takmak zorunda kaldım.
merak ettiğim konu ise 2.ci pcı exp slotuna taktıgım için ekran kartını sizce performans kaybı yaşarmıyım.benim bildigim 2.ci pci exp slotunu 2 ekran kartını crossfire yapılırken kullanılıyordu.fazlam bilgim olmadıgı için siz değerli arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden çok tşk ederim herkese..
performans düşüşü olacak evet bence daha ufak bir soğutucu al okadar büyğğüne gerek yok veya sıvı soğutma kullan
sıvı sogutma aldım ama istedigim performansı alamadım.su an noctuayla 4.5 ghz stabil 38 derecenin üstüne cıkmadı.işlemci 2500k costarica.
eminsiniz dimi hocam performansta düşme olacagından.bf3 oynadım pek bir fark göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: SikriAbi
sıvı sogutma aldım ama istedigim performansı alamadım.su an noctuayla 4.5 ghz stabil 38 derecenin üstüne cıkmadı.işlemci 2500k costarica.
eminsiniz dimi hocam performansta düşme olacagından.bf3 oynadım pek bir fark göremedim.
2500k kullanıyorum bende yanlız o dediğin boştaki ısısıdır tam yükte 60 65 dereceyi görecektir. Şimdi şöyle eğer 2. yuvaya takınca x16 hızda çalışıyorsa düşüş olmaz ama x8 hızına düşüyor ise 2. slotta biraz düşer performans