Şimdi Ara

NOCTUA NT-H2 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Termal macun almak istiyorum, NOCTUA NT-H2 3.5 gr Termal macun sizce nasıldır? Araştırdığım kadarıyla ısı iletkenliği gayet iyi ve gram olarak 3.5 ta yeterli diyorum.

Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

NOCTUA NT-H2: Yüksek Performanslı Termal Macun

NOCTUA NT-H2, üstün termal iletkenliğe sahip, yüksek performanslı bir termal macundur. Hem hava hem de sıvı soğutma sistemleriyle uyumludur ve zorlu aşırı hız aşırtma ortamlarında bile mükemmel termal performans sağlar.

NT-H2, minimal termal direnç için optimize edilmiştir ve CPU'nuzun veya GPU'nuzun soğutucu ile maksimum temasını sağlar. Ayrıca, geniş bir sıcaklık aralığında kararlı bir termal arayüz oluşturarak bileşenlerinizi aşırı ısınmadan korur.

NOCTUA NT-H2 vs NT-H1:

NT-H2, NT-H1'in geliştirilmiş bir sürümüdür ve daha yüksek termal iletkenliğe ve geliştirilmiş kararlılığa sahiptir. Aşırı hız aşırtma yapanlar veya yüksek performanslı sistemler kuranlar için en iyi seçimdir.

Kullanım kolaylığı:

NOCTUA NT-H2, kolay uygulama için bir şırınga içinde gelir. Bu, termal macunun bileşenlerin üzerine eşit olarak dağıtılmasını sağlar ve optimum termal performans elde edilmesini garanti eder.

Uyumluluk:

NOCTUA NT-H2, tüm modern CPU ve GPU soğutucularıyla uyumludur. Ayrıca, alüminyum, bakır ve nikel dahil olmak üzere çeşitli yüzeylerle kullanılabilir.

Sonuç:

NOCTUA NT-H2, aşırı hız aşırtma ve yüksek performanslı sistemler için ideal olan üstün bir termal macundur. Yüksek termal iletkenliği, kararlılığı ve kullanımı kolaylığı ile sisteminizin stabilitesini ve performansını artırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • NOCTUA NT-H1 termal macununu kullanan ve memnun kalan biri olarak NOCTUA NT-H2 deneyimleme fırsatı bulamadım ama gayet iyi bir macun olduğundan şüphem yok. Alttaki linkte detaylı termal macun testleri var fikir vermesi adına inceleyebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-8-termal-macun-kapisiyor-kullanici-incelemesi--75402332
  • nth1 i uzun yıllardır kullanıyorum, h2 de iyidir alıp kullanabilirsin.
  • Gayet güzel ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum memnunum. NT-H1'den çok az farkla daha iyi diyebilirim oda 80 derece üzeri 1 derece filandır farkı belki. Yani onun altında sıcaklıklarda hiç fark bile görülemeyebilir yani.
  • çok extreme oc yapılmayacaksa ve aşırı kaliteli bir sogutucunuz yoksa gerek varmı o fiyatlara macun almaya
  • Coolermaster mastergel pro yada Noctua 3.5gr olanlardan almayı düşünüyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim konuyu inceleyip 9900k için araştırıyorum. Uygun fiyatlı temiz 2. el bulabilirsem upgrade yapıcam. Değiştirirken de temiz ve macun sürülmüş halde kullanmaya başlamak istiyorum. Aslında 1 veya 2 defa kullanılacak ama macun da 2. el aramakta ne bileyim bilemedim.

Yazın odam sıcak olduğu için ısıyı düşürecek her yolu deniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FooL

Coolermaster mastergel pro yada Noctua 3.5gr olanlardan almayı düşünüyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim konuyu inceleyip 9900k için araştırıyorum. Uygun fiyatlı temiz 2. el bulabilirsem upgrade yapıcam. Değiştirirken de temiz ve macun sürülmüş halde kullanmaya başlamak istiyorum. Aslında 1 veya 2 defa kullanılacak ama macun da 2. el aramakta ne bileyim bilemedim.

Yazın odam sıcak olduğu için ısıyı düşürecek her yolu deniyorum.

Bende bu ürünü araştırıyorum. Siz ne yaptınız ne önerirsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı 200tl civarı galiba ben artic mx4 kullanıyorum 8gramlık 73tl aldım tavsiye ederim çok fazla para vermek gereksiz

benchlere burdan bakabilirsin https://www.guru3d.com/articles_pages/guru3d_thermal_paste_roundup_2019,9.htmlhttps://www.guru3d.com/articles_pages/guru3d_thermal_paste_roundup_2019,9.html

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• erdal73 kullanıcısına yanıt

Arctic Mx 4 2019 olanı alıp kullanabilirsin. Araştırdığım kadarıyla en f/p olanı ürün. 4g olan yeter bence çok almaya gerek yok. Ben henüz almadım işlemci güncellemesi yapmadığım için.

• FooL kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.