Şimdi Ara

Nocture hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nocture hakkında skill açıklamaları,oyun içinde tavsiye verebilecek var mı? Pasifi de anlamadım.Biri bana öğretsin şu champı lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkubayram

Nocture hakkında skill açıklamaları,oyun içinde tavsiye verebilecek var mı? Pasifi de anlamadım.Biri bana öğretsin şu champı lütfen.

Baştan başlayalım dostum,heronun ismi Nocture değil Nocturne Ayrıca ad kasılıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary® -- 26 Ocak 2012; 12:07:05 >
  • Offtank kasılıyor sanırım.
  • hocam skilleri q skili atıyosun adama vuruyo ve attıgın alanda pesınden siyah bir iz getiriyo adama isabet ettirirsen adamın peşinden bu iz cıkıyo o siyah izin içindeyken attack damage ve mov. speedin artıyo.
    w skili kalkan bastıktan sonra kalkan otomatik kapanmadan önce atılan 1 skilli engelliyo
    e skili attığın adama fear atıyo tabi atıcaksın sonra 1-2 sanıye skilin rangeinde kalıcaksın atar atmaz olmuyo
    r kendi alanı var ultiyi basıyosun alan ıcındekı herhangı bır heroya tekrar r 'ye basıp uçuyosun.

build olarak off-tank tercihim benim frozen mallet warmog vs

Pasifi: 10 saniyede bir düz vuruşun yakında olan herkese vuruyo ve hp ni dolduruyo her düz vurusunda 10 saniye olan 1 saniye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 26 Ocak 2012; 12:14:56 >
  • nocturne çok iyi bir jungler jungle gidersen kan kusturabilirsin rakibe
  • Teşekkür ederim hepinize.
  • Şahsen kendi item build imi yazayım isteyen beğenir isteyen beğenmez

atspeed botu +wriggle + warmog + atma + infinity + frozen mallet + (en son wriggle ı satıp bloodthirs alıyorum)

w skili çok kullanışlı bir skill karthusun ultisinden bile kurtarıyor insanı.

e zaten ganklerde bayağı etkili

q kaçarken adam kovalarken etkili

ulti zaten op

Edit: Söylemeyi unutmuşum Nocturne nin çok büyük bir artısı var ultisi sayesinde teamfightlarda direk ad carry e focuslanabilir ve takımını galibiyete taşıyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F1A9A681 -- 26 Ocak 2012; 12:32:21 >
  • Champion tavsiye diye ana konu var orda sorsan daha iyi olmazmıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.