Şimdi Ara

Nocturne oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, geçen sezon da bu sezon da nocturne oynayani dogru düzgün görmedim aynı elise gibi. Acaba oynanır mı? Ne özelliği var her türlü öneriye açığım.

• ad offtank oynanır. full ad riskli biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ireina Nadar kullanıcısına yanıt
    ofansif jungle iteminden sonra youmu gidiyorum, sonra botrk ve full tank bu dogru bir build mi?
  • Bence as çıkılması gereken bi champ. Q muz ad veriyor zaten. Ben stacklenen item+hydra yaptım bi kaç defa ama early de ne kadar domine ettiysem late de o kadar üzüldüm. Karşının picklerinden de olabilir ama xerath sivir lissandra orianna graves falan varsa karşıda o kastığınız as ile vurdurtmuyorlar. Yada şöyle söyleyeyim eğer yanınızda malphite maokai mundo falan yoksa tek başına hasar bile veremiyorsun. Vi gibi değil yani vi da ulti q-e ile falan bir miktar burst vurabilirsin ama nocturne de fight boyunca sürekli otoatak yapman lazım hasarını vurabilmen için o yüzden doğru compla oynanabilir.

• Fazla kırılgan earlyde zorlanır gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ff çıktığı zaman meta olmuştu ama sonra ff nerfünden sonra noc da yok oldu . As + off tank iyidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

ofansif jungle iteminden sonra youmu gidiyorum, sonra botrk ve full tank bu dogru bir build mi?

ofansif itemi oyuna göre seç bence. cait, ezreal gibi elinden kaçabilecek rakiplere karşı youmu, elinden kaçması nispeten daha zor rakiplere karşı mahfolmuş faydalı olur. hydra statikk de güzel bi seçim, erkenden tamamlarsan lanelere yardımın çok daha artar.

buildinde cdr'ı fullemen önemli rengar gibi sürekli ulti atmak isteyeceksin. cdr buildde çok mana yiyeceği için donmuş yürek (400 mana+ %20 cdr) ve pasifin + cıkarsan hydra dan gelecek devasa miktarda can yenilemesini daha da artırmak için ruh gömleği (%10 cdr) öneririm

• 2-3 tane ofansif item çıkıldığında bir çok kere tek yedim 6ya kadar gank atamassın ne yazıkki
  • Gold eloya kadar çok iyi seçim noc ben stacklenen jung iteminden sonra mahvolmuş+randuin çıkıyoru aktifleri sayesinde yakalıyorum rahatça duruma göre full tank ya da üçlü youmu botrk iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Bence as çıkılması gereken bi champ. Q muz ad veriyor zaten. Ben stacklenen item+hydra yaptım bi kaç defa ama early de ne kadar domine ettiysem late de o kadar üzüldüm. Karşının picklerinden de olabilir ama xerath sivir lissandra orianna graves falan varsa karşıda o kastığınız as ile vurdurtmuyorlar. Yada şöyle söyleyeyim eğer yanınızda malphite maokai mundo falan yoksa tek başına hasar bile veremiyorsun. Vi gibi değil yani vi da ulti q-e ile falan bir miktar burst vurabilirsin ama nocturne de fight boyunca sürekli otoatak yapman lazım hasarını vurabilmen için o yüzden doğru compla oynanabilir.

Stacklenen iten derken gizem kılıcındanmı bahsediyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 levelda ejderha alabiliyorsun.Q-W-W-E-Q diye 6 level'a git sonra AS veren jungle itemini alırsın bi Hydra ve sonra da karşıya göre Off-Tank kasarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Bence as çıkılması gereken bi champ. Q muz ad veriyor zaten. Ben stacklenen item+hydra yaptım bi kaç defa ama early de ne kadar domine ettiysem late de o kadar üzüldüm. Karşının picklerinden de olabilir ama xerath sivir lissandra orianna graves falan varsa karşıda o kastığınız as ile vurdurtmuyorlar. Yada şöyle söyleyeyim eğer yanınızda malphite maokai mundo falan yoksa tek başına hasar bile veremiyorsun. Vi gibi değil yani vi da ulti q-e ile falan bir miktar burst vurabilirsin ama nocturne de fight boyunca sürekli otoatak yapman lazım hasarını vurabilmen için o yüzden doğru compla oynanabilir.

Stacklenen iten derken gizem kılıcındanmı bahsediyorsun?

Staclenen jungle itemı

• Ben beğeniyorum nocturneyi ya kolay gank atılıyor damagesi güzel 1v1de güçlü
  • Carry build yapilip midde de oynanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izci yeli kas. artık çoğu eski jungler bu itemlar ancak dönüyor. yoksa çok geç kalırsın düzgün olmaz.
    süperman gangları efsanedir range çok kısalsada.

bi de zeybek oynuyor piiiuu
  • Top oynuyorum çoğunlukla. Ani hasarı çok iyi pasifi ve Qsu ile birleştiği zaman. ilk önce youmunun ilk parçasını tamamlıyorum. Sonra statik çıkıp youmu tamamlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.