Günde 50-100 kişi kadar yok edici bombalarla parçalayarak öldüren adı dünya da bebek ve çocuk katiline çıkan itraili bakalım nasıl bir gelecek bekliyor. Yaşattıklarını yaşaya ilecekleri günler onları bekliyor olacak. |
Noel Pazarına Saldırı Yapan Ateist Bir Siyonist Destekçisi (2. sayfa)
-
-
Katilin özgeçmişi ve bilinen davranışları forumun değerli üyesi psiikoçeto için kötü bir haber olmalı.
Eğer katil iddialara göre ateist biri olmasaydı muhtemelen kendisi islam ve Turkiye'de siyasi bir parti üzerine üstün bilgisiyle! burada makaleler döşüyor olabilirdi.
İğrenç bir eylemden yine de senaryolar üretebilip ekmek yemeye çalışması takdire şayan olmalı. -
E bu aynı sen ama. Liberal Almanya'nın sunduğu her türlü nimetten faydalanıp, Almanlara "niye ırkçı olmuyorsunuz" diye söven bi profil. Aynı senin gibi "İslamcıları doldurdunuz" diye sallayıp durmuş. Bir gram fark görünmüyor aranızda.
-
Aynen öyle. Ben de dün geceden beri bunun konusu niye açılmadı diyorum. Şayet İslamla ufacık bi bağlantısı olsaydı bu malum şahıs ağzının suyu aka aka büyük bi keyifle anında gelip konusunu açardı. Ona rağmen, şöyle şöyle tweet atmış diyerek yalan söylemeyi bile denemiş. Forum kuralları işte, daha fazlasını yazamıyoruz...
Bunun Almanya'ya hangi statüyle gittiğini merak ediyorum ben. Türkiye aleyhine şikayette bulunup kabul gören çokmuş.
-
Konuyu açabilmek için meselenin netleşmesini beklemiş olabilir.
Onun olası projeleri için çok büyük bir fırsat kaçmış gibi duruyor.
Makale düzecekti makale.
-
çünkü görüşün kıt! ne düşünebiliyorsun da görücen?
AfD'ye yamama muhabbeti komik olmuş. Weidel kendisi açıkca söylüyor. İslamcılar ve afrikalılar gönderilecek. sadece belirli şartları kazananlar almanya'da hak kazanacaklar.
nasyo sosyalizm ... senin en büyük düşmanın. liboş bir solcu olsaydım senin tarafı övüyor olurdum... ama 130 IQ'um buna engel oluyor. yani solcu liberal bir despot olamıyorum.
-
"İşsiz işsiz ekmaklarını yisem de Alamanlar beni göndermiyecağ. Çünküm benim ayküm 130 bi kerem taam mı?!!1!1!"
"Ayküm 130
Yüz otuz yüz otuz
Yüz otuz"
-
Başlığa bak hizaya gel. Ateist olunca saldırgan oldu; TERÖRİST, TERÖRİST TERÖRİSTT DEĞİL Mİ mi? Doğru ya, terörist olması için müslüman olması gerekir!
Alman ırkından olmayan birisi aşırı sağcı Alman ırkçısı olarak karşımıza çıktı. Çok saçma mı geldi size?
Ülkemizde Türk ırkından olmayıp ama aşırı sağcı Türk ırkçısı olan Türk vatandaşları gelsin aklınıza.
İslam düşmanı ateist tengrici Türk ırkçıları paradoks yaşıyor: Arabistanlı ve İslami isimli birinin İslam düşmanı ateist terörist olmasını zihinleri kabul edemiyor.
Ama bizim zihnimiz, dedesi İslam davası için savaşmış, ümmetin halifeliğin koruyucusu sahibi olmuş atalarının torunlarının adı Muhammed olan ateist tengrici İslam düşmanı olmasını kabul edebiliyor.
Bizim ateist tengricilerimiz yine hezeyan yaşıyor. Arabistanlı o kişi ateist filan değildir. Kesin müslümandır, takiyye yapıyordur diyorlar.
Ateist tengirici İslam düşmanı olan ve Muhammed, Ahmet, Ali, Yakup gibi İslami isimleri olan Türkler bilinki gün gelecek adı Yorgo, Hans olan müslümanlar ateist Türk diyarlarını fethedip sizi de zorla Müslüman yapacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Aralık 2024; 1:51:0 >
-
Başlığa Suudi Arap olduğunu da yaz bari tam bilgi olsun. Onu nedense özellikle yazmamışsın gibi geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X