Şimdi Ara

NOFAN'dan pasif yapıda dev işlemci soğutucusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
28.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "soğutucu şu anda tek başına satılmıyor ve NOFAN tarafından hazırlanan farklı konfigürasyonlardaki sistemlerin bir parçası olarak geliyor"

Bombardımana başlamışsınız yine . casper vb. markalarda gelen stok fanların deli gibi ses çıkarmasından iyidir. Zaten adamlarda satmıyor 100 tlye satılacak bir soğutucu olmayabileceğinden.
  • adını bilmiyorum ama hamster ların içinde koştuğu dönme dolaba benziyo.
  • Koy içine mısırı patlat dur =)
  • Cok eski haber degilbu ya. Aylar once yabanci donanim sitelerindeki reklamlarda gosteriliyordu
  • adamın eli içinde kayb olmuş.
  • koycaksın ortasına bi blower fan , ötsün süpürge gibi sonra :D
  • Yakında bu soğutucular bu kadar daha büyür malum pasif yapıda. Kasalar da o biçim büyür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 25 Haziran 2011; 16:50:40 >
  • bu pasif mi şimdi? :D
  • aga bu nedir ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

bu pasif mi şimdi? :D

Pasif yapıda pardon.
  • pasifte zaten alttaki kocaman fanlara deyicek nerdeyse ustundede fan varpek pasifligi kalmamis =)
  • Ortaya şu kapalı mekanlarda kullanılan pencereye takılan havalandırma pervanesini koydukmu tmmdır.
  • Teknoloji geliştikçe boyutların küçülmesi gerekmez mi ? Ekran kartlarında da aynı şey geçerli.Bu işte bir terslik var.
  • Kasada baya bi yer iştigal etmiş +middle tower kasalarda egzos fan kullanım dışı. Ama bir görselliği var kasa dışında.
  • Benim kasaya sığmaz bu
  • ortası neden boş anlayamadım. Ortasında sıcak hava daha yoğun olacaktır üstünde düşük devirde bir fan şart onun dışında güzel duruyor.Yatay kasalara daha uygun
  • Kimse zorla alın demiyor zaten gidin küçüğünü alın ben sırf duruşu için bile alırım
  • ekran kartını nası yapçaz?
  • pardon varmış ekran kartı, ama büyük resimlerde göremedim ya kartı ondan atladım hemen :)
  • Makul ölçülerde üretilmediği müddetçe zor alıcı bulur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.