Şimdi Ara

Nofan'ın bakırdan oluşan pasif işlemci soğutucusu CR-95C ufukta göründü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu halde 100 watt ısıl gücü soğutabiliyorsa buna cook sesiz bi fan takarak Yesfan yapabilirz o zman işte baya sogutur diye düşünüyorum:)
  • yaşasın bakır tencereler geri döndü :)
    osmanlı ruhu yaşıyor yihuu ! :D
  • 18 cm çap mı :D

Nofan'ın bakırdan oluşan pasif işlemci soğutucusu CR-95C ufukta göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 25 Nisan 2012; 16:51:59 >
  • "Fansız soğutucu" ha, ilginç bir soğutucu, o kadar soğutucu veya pasif soğutucu gördüm böylesine tasarıma sahip olanını ve fansız olarak ifade edilenini ilk kez gördüm fiyatını merak ettim ama..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Fansız soğutucu ha, ilginç bir soğutucu, o kadar soğutucu veya pasif soğutucu gördüm böylesine tasarıma sahip olanını ve fansız olarak ifade edilenini ilk kez gördüm fiyatını merak ettim ama..:)

bakır pahlıdır görmedinmi zalmanın bakırlarını ki onda da az bakır var
  • Bu çok pahalı olur. Her yeri saf bakır. İş görür mü evet çok iş görür.
  • yeni çıkan ivy bridge mimarisini ses olmadan kullanmak isteyenler için yapılmış gibi 70 watt civarı bi tdp leri vars anırım core i5 lerin. işlemciyle braber gelen hd 4000 veya fansız orta seviye bir ekran kartı fansız psu ve tabikide titreşim olmamaı için 240 gb bir ssd ile bu sistem gerçekden sese önem verenler için süper olur. ben alırmıyım bunu hayır ama benim ihtiyacım yok diye herkesi aynı kefeye koyamam
  • NOFAN CR- 95 C üzerine bu kadar şakacı!!!! yakaşımdan sonra yorumsuz bir şekilde 2 tane test sonucunu koyma gereğini duydum....

işte NOFAN CR -95 C

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

805 gr ile ağır oluşu kısmına gelince biz daha ne ağır, hemde pasif değil aktif soğutucular gördük. örneğin bir ağırlık karşılaştırması

[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 21 Mayıs 2012; 0:01:53 >

• Markanın adı üstünde nofan
  • Saf bakir olacagindan bence fiyat performans orani cok yuksek olur daha ucuza pasif sogutucular bulunabilir

• İleride satmak istedeğin zaman forumda alıcak adam bulamasan bile mahalle aralarında gezen bakırcıdan iyi fiyat alabilirsin,kilosu 30tl den hesaplayın işte
  • Pasif diyip durmayın şu soğutucuya , Kasanın içinde hava sirkülasyonu iyiyse çok etkili bi soğutma sağlar tahminimce
  • Bu tarz soğutucular ne kadar başarılı olabilir orası da düşündürücü.
  • vay be yaptılar sonunda çok güzel duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde satılıyor bu meret?
  • çok ağırmış anakartı esnetir ve düşük watlı cpu lar için uygun olabilir fakat kasada sürkülasyon fanı bulunmalı no fan diyor kasanın fanından faydalınıyor
    sonuçta bir fan ihtiyacı kendine ait olmasa bile başka bir fandan faydalanacak
    bence orta kısmındaki boşluğa geniş kanatlı büyük ve çok yavaş bir fan
    eklenebilir ve ses yapmaz 500 rpm felan dönse yeter ve sesi kasa kapağından
    çıkamaz taban bağlantısında 4 adet heatpipe boru bulunmakta fakat boru harici
    bakır bağlantısıda var taban bağlantı yüzeyi daha fazla olmalıydı.

• Eğer tekerlek gibi dönüyorsa, cam kasalı pc'de bunun içine bir adet hamster koyulabilir :D

• haqy kullanıcısına yanıt
    0 sesle çalıiır ozaman ama haster de içerde pişer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.