Şimdi Ara

nofap günlüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    karantinada böyle oldu ondan önce üniversitedeyken ne aklıma geliyodu ne de fırsat oluyordu zaten. 2 yıldır bütün gün evdeyiz nabalım insan bir yere kadar başka şeylerle oyalayabiliyor kendini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 31 sagliktir.

• bugün birinci günnofap günlüğü 

• hg hocam konuya

• ben de demin ona bakıyordum, nofap yapan çoğu kişi başka şekilde gideriyo işini ama diğer türlü hiç gidermeye çalışmayanlar da var gibi.

@barryallenn sizin de fikrinizi alsak fena olmaz hocam bu yollardan geçmiş gibisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insanitys crescendo -- 10 Temmuz 2021; 23:56:31 >
  • insanitys crescendo kullanıcısına yanıt
    Sex sorun değil (Seks bağımlısı olma ihtimalin imkansız türkiyede zaten) onun dışında mastürbasyon yapmıyorum. Mastürbasyon gereksiz ve anlamsız. Aynı zamanda bağımlılık yapma potansiyeli çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barryallenn -- 11 Temmuz 2021; 0:0:29 >
  • barryallenn kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim ipin ucu çok kolay kaçıyor özellikle şu karantina zamanlarında

• sağ koldan ancak bu beklenebilirdi.

• ikinci gün tamamlandınofap günlüğü 

• üçüncü günü de emin adımlarla tamamlamanın verdiği gururla yazıyorumnofap günlüğü 

• konunun sahibi çekmeye devam ederken dördüncü günü de gururla tamamladımnofap günlüğü 

• PATLAT Bİ FERRE

• 7 gün dayandım of ya. Rekor 36 hedef 100dü.

• nofap günlüğü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boş iş

Opera tarayıcıyı indir işini gör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barryallenn

Sex sorun değil (Seks bağımlısı olma ihtimalin imkansız türkiyede zaten) onun dışında mastürbasyon yapmıyorum. Mastürbasyon gereksiz ve anlamsız. Aynı zamanda bağımlılık yapma potansiyeli çok yüksek.

Çok doğru. Mastürbasyon sahte bir şey psikolojiye zararları var. Seks yapabiliyorsan yap ama yapamıyorsan da mastürbasyonu koyma yerine.

• bende bugün başladım hatta başlık açtım. her gün vuruyodum mala yetti artık. 1 hafta denicem olursa daha da ilerleticem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.