Bildirim
NOISY MPSD-01 (2 GB KART DESTEKLEYEN VIDEO PLAYER)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardes ben bunu biyerlerden hatırlıyorum......hani minton mu deseeeem.neyse aynı cihaz olabilir,ne kadar diyolar buna(ben minton modelini nt de 200e kadar dusurdum ama henuz almadım.daha ucuzsa bunu alalım) -
nt deki incelediginiz ürün sanırım 512 mb dir. bu ürün 1 gb dahili hafızaya sahiptir ;) -
haa bu arada fiyatı hakkında bi bilgin varmı -
arkadaşlar bu urunden birtane var elimde isteyen olursa satabilirim uygun fiyata vericem
1 Gb Mp3 & Mp4 Video Player 2 Gb sd mmc Desteği
USB 2.0
1,5 inch
40 gr Ağırlık
1 Gb Samsung Hafıza
Dosya depolama ve flash bellek olarak kullanabilirsiniz.
2 Yıl Garanti
Dahili hoparlör
Txt dosyalarınızı kaydedebilir ve okuyabilirsiniz
65 K CTSN ekran
Video Oynatabilme
20 kanal hafızası
2 Gb kart desteği(SD/MMC)
Usb'den şarj edilebilir pil.
Tek tuşla radyodan ses kaydı
ürün sıfır ve hiç kullanılmamıştır tüm aksesuarları poşedinde durmaktadır
kutu içeriği kullanım klavuzu - boyun askısı - usb ve şarj kablosu - ev şarjı için aparat - kulaklık - 2 kulaklık takmak için aparat - oto teyipleri için kaset girişine takılan aparat
-
o 200ytl lik mintonda bunun tamamen aynısı 1 gb hafıza.babamda var ama sesi 5 para etmez bence hele hele creative falan dinleyenler için hiç tavsiye etmem.Normalde babama söylesem bana da alır ama s200 bekliyorum(özellikleri daha az ama benim için önemli olan ses;))
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- oyuncu kulaklığı önerisi
- realme buds air 6 pro
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X