Şimdi Ara

Nokia 1200 Zincir Mesaj Sorunu Gerçek mi? Kullananlardan Cevap Bekliyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 1200 Zincir Mesaj Sorunu Gerçek mi? Kullananlardan Cevap Bekliyorum...
    Nokia 1200 alıcaktım, şarj süresi iyi olduğu için bu tür telefonlardan vazgecemiyorum, ama bir sitenin kullanıcı yorumlarında zincir mesaj (2li 3lü yani 160 karakterden fazla mesaj) alırken problem olduğu ve kendi kendine kapandığı hakkında yorumlar vardı.

Yorumlar Şöyle;

* 26.08.2008 11:57:00 Yazan: merve
    ya kafayı yıyecegım ne bıcım telefon bu yha hadı ıyı guzel sarjı ama sarj almıyor su an kapanıyor arada ben bozmusumdur dıye dusundum arkadasımdada var onada sordum oda areada kapanıyor dıyor uyuz telefon ya

* 14.08.2008 11:43:00 Yazan: RECEP
    selam arkadaşlar bende aldım bu ürünü ikinci telefon olarak mesaj atma telefonu olarak ancak karsı taraftan zincirli mesaj gelmiyor. yanı ıkılı ve daha fazla uzunluktaki mesaj geldıgı zaman dowloand programes yazıyor yanı alamıyorsunuz. hüsrana ugradım dıyebılırım yoksa bende mı var bır sıkıntı:(

Bu yorumların doğruluk payı nedir kullananlar açıklayabilir mi? Zincir mesaj ve kendi kendine kapanma sorunu yaşadınız mı? Mesaj benim için önemli?
    Şimdiden teşekkürler ;)

• Bence bu modeller yerine Nokia 2630 düşünebilirsiniz. Hem hiç bir sorununuz olmaz hem de daha fazla iletişim özelliklerinden yararlanırsınız. Şarj süresi emin olun bu telefonlarla aynı gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.