selam Arkadaşlar acaba Nokia 2630 cep telefonu olanlar Nokia Pc Suite Yazılımını kulllanarak GPRS üzerinden internete girebilen varmı?Ben Bu telefonu alıp GPRS üzerinden internete girmek istiyorum bilgisi olan Arkadaşım benimle paylaşabilirmi Acaba ?Teşekkürler
arkadaşlar yokmu elinde bu telefondan olan ?
arkadaşlar bu nokia2630 telefonunda konuşma sesi çok az geliyor. ayarı mı var acaba. nasil çözebilirim.
sakın denme konturun anında gıder
quote:
Orjinalden alıntı: cisselogy
arkadaşlar bu nokia2630 telefonunda konuşma sesi çok az geliyor. ayarı mı var acaba. nasil çözebilirim.
konuşma esnasında ortadaki yön şeysini sağa sola tıklatınca ses artıp azalıyor
sanıyorum ki dahili modemi yok cihazın dolayısı ile pc ile nete bağlanamazsın
Bağlanılamıyor sanırım telefon var elimde zaten Bt ile bağlantı kurabiliyorsun sadece.
konuşma esnasında ortadaki yön şeysini sağa sola tıklatınca ses artıp azalıyor
teşekkür ederim. bilmiyordum. deneyince sorun çözüldü.
alakasız olacak ama şarjı ne kadar gidiyor bu telefonun arkadaşlar?
GSM hattın üzerinden internete bağlanmak istiyorsan Opera Mini programını telefona yüklemeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: tafix
selam Arkadaşlar acaba Nokia 2630 cep telefonu olanlar Nokia Pc Suite Yazılımını kulllanarak GPRS üzerinden internete girebilen varmı?Ben Bu telefonu alıp GPRS üzerinden internete girmek istiyorum bilgisi olan Arkadaşım benimle paylaşabilirmi Acaba ?Teşekkürler
nokia nın sitesinde pc suite indirmeden önce telefonun özelliklerinde gprs modem olarak kullanılabileceği yazıyor. bence detaylı bilgi için nokia türkiye destek numarasına telefon aç....
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
alakasız olacak ama şarjı ne kadar gidiyor bu telefonun arkadaşlar?
Kullanımına göre,sürekli mesajlastığımda 2 gün falan dayanıyor,onun dısında 5-6 gün sarja takmadığımı bilirim..
benim e250den fazla gidiyor desene. satabilsem şu aleti de bi tane de ben alsam. :)
ya arkdaşalar bu nokia 2630 da karşı tarafa sesim çok gidiyor bunu nasıl azaltabilirm karşı tarafın tel ses minimundayken bile konuşulmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme