Bildirim
===> Nokia 3.1 Plus | Ana Konu - 6' HD+ IPS - 13MP -HELIO P22 - 32 GB - 3 GB RAM (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu seçenek bende de pasif
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de de pasif durumda. Aktif olmuyor. Benim anladığım belki konuşurken arama esnasında otomatik aktif oluyordur diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kardeş android 10 u indirip kurduysan bu gezinme sanal tuşları kaldırabilirsin. Telefonunu tam ekran olarak kullanırsın. Her şeyi tam ekran da izler ve görüntülersin. Birde şunu eklemek isterim film sitelerinde tam ekran film izleten siteleri tercih edersen bu sorunu android 10 kurmadan bile halledebilirsin. Örnek site verecek olursam ( dizimex ) film sitesinde izle tam ekran izle.
-
Telefonu geçen ay aldım. Haliyle açar açmaz kendi yükledi android 10u. Ayarlar çok karışık geldi bana. Sanal gezinti yazdım aramaya çıkmadı bişey.
-
Eyvallah kardeşim sağol
Benim tek hala agustos 2019 guncellemesinde geçen ay aldım niye güncelleme gelmiyor acaba
Benim tek hala agustos 2019 guncellemesinde geçen ay aldım niye güncelleme gelmiyor acaba
Android 10 da mı gelmedi kardeş sana. Hala 9 mu senin telefon.
Evet 9 da güvenlik yamasında Ağustos 2019 da kaldı
Ne kadar sağlıklı olur bilemem ama şöyle bir konu varquote:
Orijinalden alıntı: thermofısa
Evet 9 da güvenlik yamasında Ağustos 2019 da kaldıNokia phones communityvideo tutorial for nokia 3.1 plus august 2019 fixhttps://community.phones.nokia.com/discussion/53613/video-tutorial-for-nokia-3-1-plus-august-2019-fix
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düzeltme güncellemesi adımları
https://nokiapoweruser.com/nokia-mobile-rolling-out-fix-for-nokia-3-1-plus-update-error/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda pek sorun kalmadığı için konu öldu galiba
Benim bir sorum olacak. Cihaz cepteyken de dokunmatik aktif kalıyor eğer ekran açıksa. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Android 10 güncel sürümdeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X