Şimdi Ara

Nokia 301 Kullananlar Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
38.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Yüksel Rica Ederim. Sevgiler.
  • HTC ONE Telefonu Da Sesini Öve Öve Bitiremediler Neyse Gittim Denedim Telefonu Sinek Vızıltısından Farkı Yok. Sanıyorum Demek İstedikleri Kulaklık Sesinin İyi Olduğunu Bize Anlatmaya Çalışıyorlar Güzel Telefon Ama Ses Olarak Beğenmedim. Çift Hoparlor Var Ama Ses Yok. Motorola E398 De Çift Hoparlor Var Ses Sistemi Maşallah. Reklamlar Yanıltıcı Olabiliyor Telefonu Gidip Denemek Gerekiyor Size De Tavsiye Ederim. Nokia 301 Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 22:41:49 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 22:39:57 >
  • Sen Motorola E398'in Sesini Duysan Varya Şimdi Dükkan Dükkan Motorola E398 Ararsın Ben De Motorola E398 Var Hala Arıyorum Düşün Nasıl Telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 22:45:03 >
  • Konumuz Ses Değil Neyse Yaşadığım Bir Anıyı Sizinle Paylaşmak İstedim HTC One Kötü Telefon Değil Güzel Telefon Ama Bir Müzik Telefonu Değil. Anlayışınız İçin Teşekkür Ederim. Nokia 301 Kullananlar Yorumlarınızı Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 22:47:29 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 22:48:07 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    efem pm kapalı sanırım Motorola E398 Sesini Duymanız İçin Link Vercektim Neyse. Sağlık Olsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 22:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

genelde telefonu konuşma ve mesaj için kullanıyorum 8 veya 9 güne kadar pili gidiyor
    internetine ilk aldığım zamanlar girmiştim hızı iyi 7.2mbps kadar destekliyor, 3g full çekerse hızlı internete girersiniz renk olarak mavisini aldım htc one düşmesini bekliyorum uygun bir fiyata veya çeklerle uygun fiyata almaya ve nokia 301'i eşime vermeyi düşünüyorum(ilk aldığım gün eşim çok beğendi)
    ayrıca nokia s40 modelidir fakat işletim sistemi olarak symbian var istediğin programı kuarabilirisin yani nokia 301 akılı telefon sınıfına giriyorhttp://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http://gadgets.ndtv.com/nokia-301-dual-sim-476&act=url
    not: türkiyede tek sim kartlı olarak satılıyor

Teşekkürler,
    Androidlerin en iyisinin bile belli zaman sonra kasıntı yapabileceğini düşünüyorum. Bu konuda iphone en iyisi bence. Fiyatını geçtim de yine onda da şarj sıkıntısı çok büyük problem, aşılacak gibi görünmüyor. Şarj ve takılma problemleri çok yoruyor. Bu yüzden bu telefonu ciddi düşünmeye başladım.
    Uzun süre olmamak üzere İnternet kullanımında şarj çabuk azalma gösteriyor mu?

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Nokia 301 Kullanıyorum. Herhangi Bir Sorun Yaşamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

genelde telefonu konuşma ve mesaj için kullanıyorum 8 veya 9 güne kadar pili gidiyor
    internetine ilk aldığım zamanlar girmiştim hızı iyi 7.2mbps kadar destekliyor, 3g full çekerse hızlı internete girersiniz renk olarak mavisini aldım htc one düşmesini bekliyorum uygun bir fiyata veya çeklerle uygun fiyata almaya ve nokia 301'i eşime vermeyi düşünüyorum(ilk aldığım gün eşim çok beğendi)
    ayrıca nokia s40 modelidir fakat işletim sistemi olarak symbian var istediğin programı kuarabilirisin yani nokia 301 akılı telefon sınıfına giriyorhttp://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&u=http://gadgets.ndtv.com/nokia-301-dual-sim-476&act=url
    not: türkiyede tek sim kartlı olarak satılıyor

Teşekkürler,
    Androidlerin en iyisinin bile belli zaman sonra kasıntı yapabileceğini düşünüyorum. Bu konuda iphone en iyisi bence. Fiyatını geçtim de yine onda da şarj sıkıntısı çok büyük problem, aşılacak gibi görünmüyor. Şarj ve takılma problemleri çok yoruyor. Bu yüzden bu telefonu ciddi düşünmeye başladım.
    Uzun süre olmamak üzere İnternet kullanımında şarj çabuk azalma gösteriyor mu?

3g'de interneti kullanırsanız elbette pil yetmez, ne yazık ki 3g çok pil yiyor yakında 4g geliyor duyduğum kadarıyla 4g pil dostu
    bende daha evvel n79 vardı arkadaşlarım 5gün kullanılardı müzik v.b ama ben sabahtan akşama kadar internettedeydim hergün akşam şarja takardım hele birde vodafone kullanırsanız cihaz 3g'deyken ısınır hemen 2g geçersiniz düzelir türkcellde pek problem yaşamadım avea pek paketim yoktu
    yukarıda söylediğim gibi konuşma ve mesaj içi çok iyi telefon menü geçişleri çok hızlı ve 9 güne kadar şarjı gidiyor 2.5 saatte şarjı doluyor...
    iphone telefonlar tabiki iyi ama tuzlu telefonlar ama benim hoşuma htc one gidiyor
    birgün arkadaşlarla media markete gittik htc incelerken kumanda olayını denedik media marketteki lg tv kanallarını değiştirdik

işletim sisteminden olmalı iphone çok iyi, htc one da güçlü bir telefon ama şarj problemi aşılmadı. Şarjı bitecek korkusuyla telefon kullanmaktan sıkıldım. Bakalım akıllı telefonların bazı özelliklerinden vazgeçip nokia 301 kullanmak çare olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 11 Kasım 2013; 23:16:20 >

• Nokia 301 Her Konu Da Mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 12 Kasım 2013; 8:45:57 >
  • Merhaba

Nokia 301 Kullananlar Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 12 Kasım 2013; 8:47:26 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Yeni arama yapıldıysa dakika görünmeyebilir arama zamanından uzun süre geçmiş ise arayan kişinin ne zaman aradıgı tarih ve saat şeklinde yazması gerekiyor yazmazsa fabrika ayarlarına donmenizi öneriyorum.
  • Merhaba Bu Arada Son Olarak Birisi Sizi Aradığı Zaman Tarih Veya Saat Yazmıyorsa Bu Yeni Aramış Anlamına Gelir Tıpkı Facebook Veya Twitter Paylaşımlarınızı Yaptıgınız Da Dakika Önce Paylaştı Yazması Gibi Düşünün Doğal Bir Durumdur Sizi Arayan Uzun Zaman Önce Aradıysa Tarih Ve Saat Otomatik Olarak Görünecektir. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 12 Kasım 2013; 12:39:23 >
  • Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Nokia 301 Kullananlara Yardım Ve Destek Amaçlı Açmış Bulunuyoruz. Diğer Telefonlardan Gelen Mesajlar Dikkate Alınmayacaktır. Nokia 301 Kullananlar Mesaj Gönderirse Böylece Daha İyi Yardımcı Olabiliriz. Nokia 301 Dışında Telefon Kullanıyorsanız Bana Özel Mesaj Gönderebilirsiniz. Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olurum. Göstermiş Olduğunuz Hassasiyet Ve Anlayış İçin Teşekkür Ederiz. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 12 Kasım 2013; 13:00:55 >
  • bugün teknosa ve vatan da baktım, biraz inceledim, siyahı şık, güzel, konuşma süresi de kağıt üzerinde gayet iyi görünüyor. Fiyatı her iki yerde de 339 tl. Biraz yüksek gibi, başka fiyat araştırması yapacam. Belki hafta sonu indirimlerinden faydalanırım.
  • Nokia 301www.istanbulbilisim.com.tr/301-siyah-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,39109.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 13 Kasım 2013; 5:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.