Arkadaşlar forumda birsürü topic açıldı N3250 hakkında. Ben bu topiclerin hepsini burda toplayalım dedim ve bu topic i açtım. Lüftfen yeni 3250 alan arkadaşlarımız buraya mesaj atarsa, burdan onlardan inceleme yapmalarını ve sorularımızı cevaplandırmalarını rica ediyorum. Bende bu telefondan almak istiyorum fakat N70 ile 3250 arasında kaldım... Lütfen alan arkadaşlar bilgilerini bizden esirgemesinler:) Unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır... Şimdiden yorumlarınızı bekliyorum.... Teşekkürler...
hemen üstte 3250 ile ilgili açılmış bi topic var. hatta tek topic diyebiliriz. bence sende ordan devam et biri bi yere öbürü bi yere yazmasın. mevcut bigüncel topic varken ikincisini açmanın anlamı yokki görüntü kirliliği oluyor
İlk sorum: 3250 de kamera foto çekerken hani yan tutulup çekiliyor ya, bu resimleri pc ye attığımız zaman resim dikey mi görünüyor yoksa yatay mı?? Kullanan arkadaşlar vardır mutlaka. Bir üst topicte alanlar vardı ltfn arkadaşlar!!!
üzgünüm ziyankar... peki topic nasıl kapatılıo? daha dorusu kapatılıo mu? kapatmayı söylersen kapayabilirimm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme