Şimdi Ara

NOKIA 3250 TÜRKİYE'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fearfactory

arkadaslar gittigidiyor üzerinden satısa cıkmıştır bilginize...

link werseydin yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

arkadaslar gittigidiyor üzerinden satısa cıkmıştır bilginize...

link werseydin yaw

ben vereyim tam bakıyodum ztn

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?search_type=detail&aramakelime=nokia+3250&aramakategori=dcg&aramasira=eda&ara=Tekrar+ara&secili_kriterler=1&aramafiyat1=&aramafiyat2=&aramasatici=&aramabolge=&aramabitecek=&aramayeni=&aramabitmis=

• oha fiyata bak

1200 ytl
  • en fazla 1000 verilir daha da verilmez oda yeni cıktıgı icin
  • 1000 bile fazla
  • Gittigidiyor u şu ana kadar hiç sallamadım şu andan sonra sallamam. Adam kaptırabildiğine gidiyor işte. Çıksın bir alet adam akıllı piyasaya ondan sonra fiyatı eleştirilir. Bana göre 850 den aşağı 1.100 den yukarı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Gittigidiyor u şu ana kadar hiç sallamadım şu andan sonra sallamam. Adam kaptırabildiğine gidiyor işte. Çıksın bir alet adam akıllı piyasaya ondan sonra fiyatı eleştirilir. Bana göre 850 den aşağı 1.100 den yukarı olmaz.

ZTN BUYK İHTİMAL 850-900 OLCAK BENİ TEK SEVİNDİREN AVRUPADA YENİ CIKTI VE YRNDA EFSDE OLCAK YANİ ARTIK TELLER GEC CIKMIYO HEMEN GETİRİYOLAR ARKADASLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Gittigidiyor u şu ana kadar hiç sallamadım şu andan sonra sallamam. Adam kaptırabildiğine gidiyor işte. Çıksın bir alet adam akıllı piyasaya ondan sonra fiyatı eleştirilir. Bana göre 850 den aşağı 1.100 den yukarı olmaz.

ZTN BUYK İHTİMAL 850-900 OLCAK BENİ TEK SEVİNDİREN AVRUPADA YENİ CIKTI VE YRNDA EFSDE OLCAK YANİ ARTIK TELLER GEC CIKMIYO HEMEN GETİRİYOLAR ARKADASLAR

Yani. Bazıları, yok işte telefon avrupa da çıksa 2-3 ay sonra ancak tr ye gelir bilmem ne. Mesela N70 ve N90 gayet kısa sürede geldi. Bi de niye gelmesin ki. Türkiye deki telefon pazarının ne kadar büyüdüğü apaçık ortada. Getirmeyen kaybeder.

• VODAFONE bosuna yatırım yapmadı ztn telefona en cok para harcayanız blkide adamlar yeni uyandı ykn nokia turkiyeye fabrika acar imkan olsun
  • bu efs de coştu
    grey mırey adamlar n çıkarsa getirmeye çalışılar demek ki
    harbi iyi olmuş bu site
  • dgr sitelerde ornek alsın efs yi

HELAL OLSUN
  • Verhuda zamanında benden n80 için 2400 ytl istemişti.. Bu adamda gerçekten tlefonlar var...
  • şimdi doğubank'tan geldim
    700 $ istiyorlar yani 930 ytl
    spot kayıtlı diyorlar (nasıl kayıtlı oluyor bilmiyorum ama)
    telefon'un özelliklerini fazla bilmem ama
    siyah rengi çok kaba ve hiç albenisi yok bence
    daha ucuza n70 varken özellikte fazlası yoksa sırf görünümünden dolayı bu cihaza o kadar para verilmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb serkan -- 27 Mart 2006; 18:13:08 >
  • Bugün salı ve sitede çok yakında yazıyor.Fiyatı aşağı yukarı belli de olsa baya merak ediyorum nasıl olcak.
  • siteyi yenilememis olabilirler mobiltech elbet haberini alır
  • Arkadaşlar şu andaki fiyatlar çok abartı gg 1200 falan bakın 6270 ilk çıktığında ankara maltepe pazarında 900 ytl fiyat dediler bana ama ilk garantilisi çıktı piyasaya 750 ytl den girdi bekleyin sabredin çıksın üzerinden 1 hafta geçsin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.