Şimdi Ara

Nokia 3310 geri mi dönüyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • -20 derecede 12 saat pusu atıyorduk, ben burada öleceğim diyordum sonunda bitti fakat romatizma miras kaldı bana. Biteli 14-15 yıl oldu, evlendim çocuk sahibi oldum vs.Hiç moralini bozma sağlığına dikkat et önemli olan sağlık, sabırlı ol sabrın sonu selamettir oda gelir geçer. Allah şimdiden hayırlı tezkereler nasip etsin, inşallah sapa sağlam ailene kavuşursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teaser videosuda çıkmış

• General. kullanıcısına yanıt
    Sağolun.

• ilk telefonum; first blood!

• quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

Nokia'ya kalsak bugün hala böyle cihazlar kullanıyorduk, adamların kafa değişmemiş geçen teknoloji yüzyılındalar hala, tabi 3310 bilindik bir isim insanlarda çağrışım yapacaktır ancak tuşlu falan nedir geçin artık bunları yap günün ihtiyaçlarını karşılayan bir telefon koy ismini 3310 satış başarısı yakalarsın.

Anlaşılan haberi okumamışsın kardeş.

• bu adamlar bu kafayla adam olmazzzzzz

Ulan yap bir android telefon, ismini de yine 3310 bilmem ne diye kendi has model kodlarıyla adlandır.

• Herkes telefon profesörü olmuş yine
  • Ben ne bileyim gerimi dönüyor haberi yapan siz soruya cevap verecek olan okuyucu mu sen bileceksin bunun cevabını tabiki.

• İlginç

• Orta segmente hitap etse, sadece ihtiyar ve 3310 hayranları almaz bunu :)
  • ne zaman Türkiyede satılmaya başlar bir tarih var mı?
  • mayıs ayı içinde türkiyeye gelecek diyorlar gelsin hemen bir tane alıcam yemişim watsapını,facebokunu,instagramını,akıllı telefonunu bir ay şarz süresi var diyolar mis gibi insanlar akıllı telefonlardan başını kaldırıp sağa sola bakmıyolar milletçe hasta olduk insanlar arasında bu akıllı cepler yüzünden yüz yüze irtibatlar koptu muhabbetler bitti...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.