Şimdi Ara

Nokia 5230 DOKUNMATİK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia 5230 model telefonum vardı.Dokunmatik touchpad ve ekran Sipariş ettim ve bugün elime ulaştı.Ürünleri monte ettim Ekran süper çalışıyor.Yanlız dokunmatik ekrana her dokunduğumda titreşim var faaliyet yok yani çalışmıyor algılamıyor.

Soket yerinde sorun vardır diye tekrar tekar söküp taktım ama malesef çalışmıyor.Ne yapabilirim.Sorunu nasıl düzeltebilirim.Yeşil,kırmızı,kamera ve kapama tuşuna basarak format attım gene faaliyet yok.

Servisi en son çare olarak görüyorum.Resim isteyen arkadaşlarımıza cebin her türlü elektronik parçasını çekip koyabilirim cevap veren vermeyen herkeze şimdiden teşekkürler.

•  Nokia 5230 DOKUNMATİK!!!

Nokia 5230 DOKUNMATİK!!!

Nokia 5230 DOKUNMATİK!!!

Bu kadar emek verdim.Elektronikten az çok anlarım.Ama neden -nokia 5230 touchpad- yani dokunmatik çalışmıyor daha önceden başka telefonumu servise verdim daha çok tamir edeceklerine rezil ettmişler yetmezmiş gibi sökerken kapağını kırmalarıda cabası.Şimdiye kadar 3 tane tel tamir ettim.Bu sorunu da aşmak istiyorum.İşin ehli telefon tamircileri nadir.Forumlarda bu sorun dolaşıp duruyor.Forum bilgi paylaşımıdır.Ben emek verdim resimler çekip koydum.Bu sorunu aşıp insanlara bilgi verebilirsem yada bilgi verebilirsek ne mutla bana ne mutlu size.

SAYGILAR...

• Sorunu düzelttim birilerine faydası dokunur inşallah...

Nokia 5230 DOKUNMATİK!!!

Nokia 5230 DOKUNMATİK!!!

Jumper yada lehimlik bir durum olmadı.Bu tür sorunu yaşayanlar.Bir kaç tane touchpad denesinler.Touchpad'in arızalı olmadığından emin olsunlar benim gibi.Avometre ile ölçüm yapıp zaman kaybetmesinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu
    16 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.