Şimdi Ara

Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu // 70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 2,5 sene önce satın aldığım telefonumu kenarda boş boş durduğu için satılığa çıkarıyorum. Cihaz hakkında söyleyebileceğim pek birşey yok. Bilen bilir, kamerası ve wi-fii dışında 5800 ile aralarında hiçbir fark yoktur. Kullanıma bağlı oluşan deformasyonları saymazsak genel olarak temiz bir cihaz. Deformasyona uğrayan bölgeler sırayla; USB bağlantı noktası kapağı, tuş kilidi anahtarının üstündeki bölge ve menü tuşu. Deformasyonları fotoğraflarda rahat bir biçimde görülebilecek şekilde çekmeye çalıştım. Aşağıdaki fotoğraflarda rahatça görebilirsiniz. Resimleri orjinal boyutunda daha detaylı bir biçimde görmek isteyen olursa aşağıdaki linkten orjinal boyuttaki resimleri indirebilir (17,5mb).

Orjinal boyuttaki ürün görselleri:https://www.dropbox.com/s/ig9nkl5ck9d4817/5230.rar

Cihazın kutusu kayıp, yanında sadece orjinal şarj aleti ve ekstra olarak satın aldığım orjinal usb kablosu verilecektir. Cihazı satın almak isteyen olursa bana konudan veya özel mesaj aracılığıyla ulaşabilir.

FİYAT: 70 TL - Ödeme Şekli: Akbank Havale / Mecidiyeköy Elden Teslim
    Alışveriş Havale/Kargo şeklinde veya Mecidiyeköy'de elden teslim olarak gerçekleştirilecektir.
    (Takas düşünmüyorum)

Ürün Görselleri
     Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL Nokia 5230 + Orj. Şarj Cihazı + Orj. USB Kablosu  // 70 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 24 Ağustos 2013; 13:23:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 0533 308 4939 telefonum akşam 5-6 civarı okmeydanında işim var gelmişken mecidiyeköye gecerim cağrı atın görüşelim yalnız erkenden cağrı atarsanız ona göre nakitimi ayarlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitk -- 24 Ağustos 2013; 13:41:38 >
  • Ürün saitk kullanıcı adlı kişiye bu akşama kadar rezerve edilmiştir.

• Ürün saitk kullanıcı adlı kişiye satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.