Şimdi Ara

Nokia 5230 / Temiz , Arızasız ve Sorunsuz Bir Ürün - Taksit Yapılır (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırklareli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ÜRÜN SATILMIŞTIR

Arkadaşlar telefonu 2010/Temmuz ayında aldım.Doğal olarak garantisi bitti.Yeni bir telefon aldığım için satıyorum.Bir arızası falan yoktur.Aldığım günden itibaren ekran koruyucu (hala takılıdır) ve deri kılıf ile kullandım.Her zaman dikkat ettim.En son Symbian güncellemesi ve haritalar yüklüdür.Ayrıca yararlı bazı programlarıda yükledim (Opera Mini , PDF Reader , Battery Monitor ve birkaç oyun , tema).Telefonda hala orjinal batarya takılıdır.Normal bir kullanım ile ortalama 2-3 gün gidiyor hala şarjı.

Telefonu orjinal kutusunda göndericem.Yanında orjinal kulaklığını ve orjinal şarj adaptörünüde yollayacağım.Ayrıca telefon ile birlikte gelmeyen orjinal Nokia usb data kablosunuda yolluyorum.Onu ekstradan 15 liraya almıştım.Telefon için kullandığım deri kılıfıda göndericem.Hafıza kartını yollayamıyorum çünkü yeni aldığım telefonda kullanmaya başladım.

Telefon için istediğim fiyat 125,00 TL'dir.Kargo bana aittir.Türkiye'nin her yerine yollayabilirim.Kırklareli , Lüleburgaz , Çorlu , Babaeski civarındaysanız elden teslim edebilirim. İsteyene kredi kartına taksitle satış yapabilirim.

Takas yoktur.

Tasitli almak için SanalPazar linki -->http://www.sanalpazar.com/Nokia-5230-Temiz-Arizasiz-Ve-Sorunsuz-Bir-Urun__isp8586866

Telefonun özellikleri için linke tıklayabilirsiniz -->http://www.ceptown.com/model/1449/Nokia-5230

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 6 Haziran 2013; 17:47:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.