Şimdi Ara

Nokia 5230u modem gibi kullanmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar daha once nokia 6630 telefonumu usb kablosu ile pcye bagladıgımda modem niyetine kullanabiliodum yani telefon aracılıgıyla pcden nete baglanabiliodum simdi bunu nokia 5230 telefonumla yapmamın bi yolu varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• aynı şekilde usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp.6630 da uyguladığın adımları izlersen 5230 da modem görevi görecektir.
  • 6630la cok basitti nokianın programının menüsünde vardı o secenek 5230la nasıl yapıcagımı bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi acaba ?
  • telefonun wifisini kullanabilirmiyiz bu şekilde 5530 varda bendE?
  • Ovi Suit'i yukleyin, eger yukluyse devam edin. Yukaridaki menuden "Araclar -> Internete Baglan" yapin. Hepsi bukadar.
  • telefonu pcye bagladıgımda telefondaki resimleri videoları herseyi goruyor oviden baglanıyorum fakat araçlardan seneklere girip internete baglanma yerine gelince ayarları değiştirebilmek için cihazınızı bilgisayara baglanamanız gerekir yazıyor lütfen yardımcı olun bana.
  • kontörmü düşüyor net paketindenmi gidiyor? nasıl oluyor bu telefonu modem gibi kullanmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

kontörmü düşüyor net paketindenmi gidiyor? nasıl oluyor bu telefonu modem gibi kullanmak?

Telefonu modem olarak kullanmak şöyle oluyor, adı üstünde zaten. Ha adsl modem, ha kablonet modemi, ha uydu receiver'ı.. Aynı mantık. Modem demek sizi sadece dış dünyaya bağlayan bir araç, bir cihaz demektir.

Cihazınızın bağlı olduğu HAT üzerinden bağlantı sağlar. Eğer Edge 3G gibi bağlantı yapıyorsanız illaki kontör düşecektir.

Modem olarak kullanmak için ise sadece nokia pc suite programını kurmak ve internet bağlantısı ikon'una tıklamak yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

kontörmü düşüyor net paketindenmi gidiyor? nasıl oluyor bu telefonu modem gibi kullanmak?

Telefonu modem olarak kullanmak şöyle oluyor, adı üstünde zaten. Ha adsl modem, ha kablonet modemi, ha uydu receiver'ı.. Aynı mantık. Modem demek sizi sadece dış dünyaya bağlayan bir araç, bir cihaz demektir.

Cihazınızın bağlı olduğu HAT üzerinden bağlantı sağlar. Eğer Edge 3G gibi bağlantı yapıyorsanız illaki kontör düşecektir.

Modem olarak kullanmak için ise sadece nokia pc suite programını kurmak ve internet bağlantısı ikon'una tıklamak yeterli olur.

internet baglantısı ikonuna tıklaman yeterli olur demissin fakat o ikona tıklanmıyor sorun bu ne yapmam gerek?

• araçlar - seçenekler - soldaki menü seçimlerinden internete bağlanma'yı seçiyoruz. oradan gerekli ayar yapılmışsa hemen giriyo yapılmamışsa yapıp giriyo bende bi sorun olmuyo gene olmazsa ovi suiti silip tekrar kurun ilk telefonu pc suite tanıttığınızda internet ayarınıda o zaman yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.