Şimdi Ara

Nokia 5300 ve 5200 Eylul tanitimli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
22.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 5200 yada 5300 düşündüm nette güzel geldi ama canlısını görünce kızak açık halde gerçekten iğrenç dedim ve vazgeçtim almaktan.
  • güzel
  • valla ben de 5200 kullanıyorum ve 28 yaşındayım, telefonları yaşla bağdaştırmayın arkadaşlar, ne ilgisi var yaşla? Her yaştan ve her iki cinsten de olumlu yorumlar geliyor, çok beğeniliyor...Özellik olarak ise süper, fiyatı da çok uygun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılveKara -- 25 Nisan 2007; 16:27:33 >
  • Ben 5300 aLmaı dşnüorm bnce çk gzL bi teL. mp3,kamera,teL bu 3 ü işi bitirio

Nokia 5300 ve 5200 Eylul tanitimli
  • ya ben 13 yaşındayım bu telefonu gördüm ve çok beğendim büyük ihtimalle alacağız fiyatıda 300 ytl sizce alıyımmi?????????????
  • ne dersiniz???
  • Geçen gün Nokia 5200 telefonu deneme fırsatı bulmuştum,kulaklığı taktım kulağıma hangi telefondan dinlediğime şaşırdım yani müzik performansı fiyatına göre en iyisi ve herkese tavsiye ederim.
  • Ben de 5300 aldım. Sesi gerçekten çok iyi... Kendi kulaklıklarını mutlaka değiştirin, 5 ytl'ye alacağınız kulaklıklar bile daha iyidir

Dışarıya verdiği ses, dizüstü bilgisayarımdan daha yüksek

QVGA ekran da çok iyi... Sadece biraz teenager görünümlü o kadar
  • Görünüşü haricinde güzel.
  • Görünüşü de güzel bence ama grisi değil kırmızısı var elimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: benozgurumtr

selam beyler bayanlar,mesajların hepsine baktım 30 yaşındayım 5300 kullanıyorum nedemek çocuk işi,ruhu genç olan insan işi denilmesi gerekiyor:)telden çok memnunum.fotoğraf olayına gelirsek bu telefonla dışarda güneş ışığı altında yada evde ışığı arkana alarak fotoğraf çekersen çok pürüzsüz görüntüler elde ediliyor,kulanımı rahat ve menülerde aradığım herşey var...bilginize şu an tel karaborsa bulunmuyor

çok haklısın bende yeni alıcam çok ta tatlı ben 13 yaşındayım belkide sizin dedüğüniz gibi o yüzden hoşuma gidiyor ama bende çok sevdimmm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.