Şimdi Ara

Nokia 5300 XpreesmUSİC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
14.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende almayı dusunuyorum gercekten ses kalıtesı yuksek teskkurler ınceleme ıcın
  • En azından 3250 ya da 5500 kadar bariz bir kırmızılık yok bence.
    http://www.gsmarena.com/nokia_5300-review-117p7.php
  • bu tele 450 çok para..

bence bu fiyatın üzerine 10-20 lira daha ilave edip daha güzel cihazlar almk mümkün..

birde dı yüzeyi oyuncak telefonları anımsatıyor..

geçen bir mağazada inceledim..

benim izlenimlerim bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esevetnov

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.benim bi ricam olacaktı.5300 daki nokia tune varya hani makina programında calan onu upload etsende bende aramaktan kurtulsam.gerçi 5300 da varmı yokmu tam olarak bilmiyorum ama makina da reklamlara girerken 5300 gosteriyo ve fonda aradığım müzik çalıyo.eğer varsa bi yere upload edersen cok ii olur valla.teşekkürler.

katılıyorum .. telefonu kullanan varsa eğer bahsettiğimiz müziği koyarsa sevinirim ...
    5300 sunduğu TV Makinasında çalıyo ...
    araya araya bi hal oldum ...
  • sonu 6111 olmasında ama çok tatlııı olmuş güle güle kullan
  • kamerası kötu bence yani kırmızı cekse ama noise ve az net olsa 1.3 e bukadar desek ama 1.2 ve 1.3 olup daha net ceken teller var.
    ses cıkısına bişi diemiyorum bilgim yok okdr ama 3250 den kotuymus
  • Açık konuşmak istiyorum. 10-12 gündür falan kullanıyorum.

Birincisi şunu söyleyeyim. Resim çekmek için telefon alacaksanız sakın almayın. Üzerinde 1.3 mpixel dedikleri kamerası rezalet. Hatta arkadaşın çekip yolladığı resimlere şaşırdım. Epey iyi çıkmış. Ama genelde o kadar iyi çıkmıyor. Sakın söylemedi demeyin. Kamerası B-E-R-B-A-T

Telefonun üzerindeki hoparlör iyi fakat Sony Ericsson lar kadar iyi değil Mesela onlar gibi tiz veremiyor...

Ammaaaaaaaaaaaa: ........

Kulaklık çıkışı o kadaaarrrrr iyi ki Müzik dinlemek için ben ipod alacağım falan diyenler varsa almasın bunu alsın. Zira müthiş bir kulaklık çıkış ses kalitesi var.

Bende piyasadaki en iyi ucuz kulaklık Sony MDR ED21LP var. 35 YTL olup Sennheiser C330 dan daha iyi olan tek kulaklık.

Sakın itiraz etmeyin. Kaç tane kişiyle denedik. Yani dinlemeden iddialaşmayın. Neyse.

Telefonun içersinden çıkan ve istediğin TÜM KULAKLIKLARI takabilmeni sağlayan adaptörle bu kulaklığı takınca Müthiş bir bass ve ses kalitesi ile karşılaşıyorsunuz.

Bir de 35$ a 2 Gb Sandisk kart aldım. Bu arada telefonu çıkartırkeen farkettim içerisindeki Nokia kartı da Sandisk yapmış.

Bir sorun oluyor. İçerisindeki Dijital Haklar nedeniyle 256 Mb kartı pc ye takıp yeni karta aktaramıyorsunuz . O zaman da telefonla birlikte gelen Sensor gibi güzel uygulamalardan mahrum kalma durumu TAM OLUŞUYORKEN şunu denedim. Eski 256 lık kartı takıp uygulamalarını telefon hafızasına attım.
    Sonra yeni kartı takıp ona aktarınca oldu. Yani eski kartı tamamen yeni karta aktarabildim.

Fiyatı da Bunun Telefoncular 430 YTL den alıyorlar. 440 a bile satarlar. Peşin olursa. Yoksa 510 YTL den Bonusa 15 taksit yapıyorlar.

Bazı arkadaşların SYMBIAN YOK kelimesini DEZAVANTAJ olarak söylemesine şaşırdım. Çünkü bence bu avantaj. Zira Virüs olayı yok birşey yok. Direk USB Kablosunu ZART diye telefona tekıp Data Modunu seçip PC ye hiç driver yüklemeden TAŞINABİLİR DİSK olarak tanıtıp normal usb flash bellek gibi kullanabiliyorsun.

Aynıca içerisindeki müzik player ı çok kullanışlı. Birde Symbian olmaması nedeniyle çok hızlı bir telefon. Yani entegre ve hızlı bir telefon olmuş. Symbian olsaydı fena olurdu yavaş olurdu. Böyle iyi olmuş.
    İyi ki Symbian koymamışlar.

Olay bu. Bir sorusu olan var sa bana özelden mesaj atsınlar . İyi geceler...

• 6630 umu satıp bunu almalımıyım sizce..ancak programlarla fazla haşir neşirim..karar veremedim..bunada mesela msn yüklenebilirmi
  • Hayırlı olsun dostum güle güle kullan ama ses konusunda dediklerine pek katılamayacam. Bi arkadaşta dinleme fırsatı buldum ama her ne kadar müzik telefonu olarak lansa edilsede bi 3250 kadar değil
  • arkadaslar tabi 3250 gibi olamaz onun kardeşi diyebilirzi..benim amcamda var 3250 xpress müzik çok muthiş telefon videsou foto çekimi mükemmel....ayrıca ben 6230İ satıp 5300 alacamm tam beni istediğim telefon bu hem müzik çalar hemde telefn hem usb bellek gibi kullanabilirm..

size tek soracağım bişi var kardeşşler bu telefonda telefonu açmadan mp3 playere çalıştırabiliyomuyuz...bunu öğrenim yeter...hani otobüslerde telefonu açmak yasak yaa sadece mp3 playere çalıştırabilir miyiz..
  • merhaba,
    yakla$ik 2 senedir n-gage classic kullaniyorum, n-gage bagimlilari bilir, kolay kolay bu telefondan kopamazlar.

gecen gun gezinirken bu telefonun reklamini gordum, tasarimi ve mp3 calma ozelligi yani Xpressmusic olmasi direk beni etkisine aldi.

telefonu 2 gundur inceliyorum, gayet $ik gorunumlu, ses kalitesinin gayet iyi oldugu soyleniyor, kulaklik 3.5mm oldugu icin n-gage'deki gibi cevirici olma gereksinimi yok(bu cook guzel bi ozellik)

artilari, usb2.0 usb destegi olmasi ve 3.5mm jack kulaklik giri$i, mp3 kisayol tu$larinin yan tarafta olu$u ve kucuk olu$u.

eksileri, symbian olmamasi, pil omrunun kisa olmasi.

ama bu symbian olmamasi benim daha da ho$uma gitti, en azindan telefonun sık sık kitlenme problemi olmaz, daha hizli cali$ir.virus girdi vs. problemi yok.

ne bileyim her$ey iyi ho$ta, fiyati biraz fazla geldi, birde pil omru diger symbian olan telefonlara oranla daha du$uk.

biraz once nokia 3250 fiyatlarina ve ozelliklerine baktim, bu telefondan coook daha ustun olmasina ragmen, cok az bir fiyat farki var.ama tek dezavantaji biraz daha buyuk bir telefon.

onemli olan bu telefonu(5300) kullanan ki$ilerin yorumlari. mesela 3250 ve 5300 telefonlarini kullanan oldumu.aralarindaki ses kalitesi farki nasil?

$imdiden te$ekkurler,

• nokia 5300 icin bir inceleme buldum, payla$mak istedim.

http://www.gsmarena.com/nokia_5300-review-117.php
  • slm arkadaşlar
    ben xpressmusic serisinden bi telefon almak istiyorum 3250nin fiyatı pahalı geldi o yüzden 5300 düşünüyorum
    fakat.. bazı yorumlarda sürgülü kapakta sorun ve ekranda morluk ve çatlama olduğu yazdı ve ben de bu telefondan biraz soğudum ama açıkcası inanmadım ve size soracağım
    bu telefonu kullanan birisi varsa bana böyle bi problemin gerçekten olup olmadığını söyleyebilir misiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmem

slm arkadaşlar
    ben xpressmusic serisinden bi telefon almak istiyorum 3250nin fiyatı pahalı geldi o yüzden 5300 düşünüyorum
    fakat.. bazı yorumlarda sürgülü kapakta sorun ve ekranda morluk ve çatlama olduğu yazdı ve ben de bu telefondan biraz soğudum ama açıkcası inanmadım ve size soracağım
    bu telefonu kullanan birisi varsa bana böyle bi problemin gerçekten olup olmadığını söyleyebilir misiniz???

5300 alacagına 50 ytl daha ekle ustune w810i al daha karlı cıkarsın
  • ya milleteki sony ericsson al demesini anlamıyorum
    iğrenç telefonlar sakın almayın. açıkcası bu tel ile samsung e250 arasında kalmıştım bunu alıcam niye derseniz kayma mekanızması daha dayanıklı. inanmayanlar yan yana alıp denesin
  • ben 6 aydır kullanıorm bu telefonu hiç bi problemle karşılaşmadm mesela fotolarda kırmızı olması yanlış ben öloe bişeyle karşılaşmadm müzik kalitesi mükemmel bence tam gençlere yani bize göre bi telefon :)
  • *bu cihazın dış sesi ( hoparlörü) nasıl?

*kulaklık sesi çok iyi olduğu söylenmiş hangi telefona göre çok iyi? ( örneğin: w810 la karşılaştırıldığında nasıl?)

*batarya konusu nasıl?

*6233 ile yazılımsal olarak ne gibi farklılıklar var?

*çektiği vidyonun çözünürlüğü ne?

6233 ile bu cihazı karşılaştırmaya kalkarsak hangisini tercih etmeli ??!
  • 6233 ten yazılım olarak müzik menüsü farkı var. Müzik menüsü w810a benzer bir şekilde Albümler---Sanatçılar--Türler---Favorilerim---Par. Listesi gibi sıralıyor. Favori şarkı listesi oluştuluabiliyor vs.Aynı menü 6085 tede var ondan biliyorum
    bide video izlerken ileri geri sardırma var ama o bunda varmı bilmiyorum. 6085te var olduğu için bundada var olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 21 Temmuz 2007; 16:47:23 >
  • video ileri geri sarma olayı var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.