5320 sahibi Vodafone kullanıcıları mtv kullanmak istediklerinde aptal bi mesajla karşılaşıyorlar. anck bunu çözüp programı olmasada vodafone livedan tv izleyebiliriz bunun için bir adet vodafone un kabul ettiği mtv destekli bir telefona ihtiyacımız var
ilk olarak buraya giriş yapın ve kırmızı ayarlar butonuna basıp hattınızın takılı olduğu 5320 e n96nın mobiltv ve vodafone live ayarlarını gönderin ve gelen ayarları telefonda kaydedin şimdi
sonra internet menüsüne girin web e tıklayın seçeneklere girin ayarlar a tıklayın genele girin ve ordaki erişim noktasınıda vodafone live yapın 5320 deki işimizz bitti şimdi en başta dediğim gibi aboneliğizi başlatmak için vodafone destekli bir telefona hattınızı takın ve mtv ac yazım 3636 a gönderin karşılık gelen mesaja onay verin ve hattınızı 5320 e geri takın internet tarayıcısını açın ve doya doya 1 ay bedava tv izleyin önemli: abonelikten sonra gelen ayarları kaydetmeyin.
not***=elinizde n96 gibi 5320 e uyumlu smbyn telefon varsa bu ayarları internetten yapmak yerine sim kartı hemen değiştirip gelen ayarları 5320 e kaydetmeniz mümkün
bende ayarlar zaten vardı 1 hafta önce genel konuda yazmıştım bende n81 e takarak açtırdım şuan izliyorum mtv aboneliğini açtırmak dert onu farklı telefona açtırınca ayarları bi şekil yapılır ki ben zaten almıştım.Yanlız bende şöyle bir durumda oldu simkart normal vodafone ken gene mtv aboneliğine izin vermedi gittim inat ettim 64k kart aldım tekrar takrım n81 e öyle aboneliği kabul etti sonra kendi telefonuma takmıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme