Şimdi Ara

Nokia 5800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nokia 5800 var şuan Elimde Telefonu alalı 3 gün oldu Bügün Kamera Cekmeyi denedim Ama Çekmedi Telefonu Yeniden Başlatın hatası verdi. Telefoncuya Götürdüm Adam 2 ayar yaptı olmayınca Bana bluetooth ' dan bişey indirdinmi die sordu.Bende USB ' den aldım dedim.Sonra Telefon Virüs kapmış Dedi Telefonu değiştirdi Ama PC ' de Anti virüs Programı var dedim o Fazla Etkilemez dedi.Şimdi Müzik atmaya Korkuyorum.

Sorum

Antivirüs Programı Telefona Giren Virüsleri Etkilemezmi ?

• Tarama yapman gerekir. Elinden geldiğince usbden değil direk kart okuyucu ile hafıza kartına atmaya bak. O zaman bi sağ tıkla işi bitirebilirsin.
  • Ultra Hızlı Cevap Teşekkürler Şuan Taratma Yapıyorum Bitince Sonucu Sölicem ama Trojan , Keyloger gibi Virüsler Zarar Verirmi Telefonuma Onuda merak Ediyorum
  • Telefona virüs mü girmiş? Yok artık daha neler.

5800'e virüs bulaşmasını ilk kez duydum burda.
  • Açıkçası üç günlük kullanıcıyım. Ama bu tür virüsler internete bağlı olan veya olmayan her cihaza zarar veriyor. Bunlar göz önüne alınıp mantıklı düşünülürse sorun yaratır. Sonuçta keylogger girdiğin şifreleri kayıt eden bi illet. Adam pin koduna kadar öğrenebilir.
  • Bende Onu soruyorum kardeş Fotograf Çekemiyordum Telefoncuya götürdüm USB ' den virüs yemişsindir dedi Müzik yükleyemiyorum Korkudan. Adı üzerinde XpressMusic Müzik yüklemeden Ne Yapıcam xS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpysl -- 6 Ağustos 2010; 16:24:53 >
  • Symbian için özel virüs yazılmadıysa o dediklerin mümkün değil. Normal bi kullanıcının telefonuna zarar vericek şekilde virüs bulaştırması o kadar uzak bir olasılık ki.

Telefonu hack etmediğin sürece sistem dosyalarına zaten erişemezsin. Ben binbir çeşit program kurdum, hack li firmware kullanıyorum olsa bana çoktan bulaşırdı.
  • Truva Atı Buldu NOD32 Sizce Zarar Verirmi ???
  • USB den Depolama şeklinde bağladığında dosyaları görebiliyor musun? içine birşeyler atmaya çalıştığında atabiliyor musun? Telefonunla beraber gelen hafıza kartında bir sorun varmış gibi algıladım olayı.

Ayrıca telefonunu V50 versiyonuna yükseltip güzel bir hardformat at ve hafıza kartınıda telefondan biçimlendir deyip formatla. bakalım devam edicek mi sorunların?
  • Kardeş Telefonu değiştirdim Size Sadece Sorum Böle 1 Şey Olabilirmi Müzik atmaya Cekiniyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpysl
    Kardeş Telefonu değiştirdim Size Sadece Sorum Böle 1 Şey Olabilirmi Müzik atmaya Cekiniyorum ??

Çekinme yahu saldır gitsin elini korkak alıştırma. Biz telefonun altını üstüne getiriyoruz burda

Yanlız PC'ndeki virüsleri bi temizle genede hiç sağlıklı değil
  • :D Saldırıyorum Tarattım Baştan Aşağı 1 Tane Truva atı vardı onuda Kendi Sildi zaten :D Saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpysl

:D Saldırıyorum Tarattım Baştan Aşağı 1 Tane Truva atı vardı onuda Kendi Sildi zaten :D Saol

Saldır kim tutar seni be. Çökerte çökerte öğreniceksin bu işleri aslanım benim

ne gaz veriyorum ama.

• :D
  • Bu banada oluyor ama çok nadir
  • Sen yine iyisin bana telefonun yanında verdikleri hafıza kartı bozuk çıktı. Bilgisayar card readerdan tanımıyor. Usb bağlantısından hafıza kartını görebiliyorsa ordan atacağım artık. Saçmalığ bak kartı telefon görüyor bilgisayar görmüyor.
  • Hayırlı olsun yeni telefonun
  • benim telefon hala çalışıyorsa seninkine bişe olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.