arkadaşlar çok önemli bir sorunum var sizce ne yapmalıyım.bilgilendirirseniz sevinirim.
5800 ımı 29 ekim günü mediamarkt tan aldım. ve daha sonra kendileri ücretsiz olarak telefonuma güncellemeleri ovi haritalarını yükledi v.51 e yükselttiler. sonra telefon 3 defa mesaj yazarken falan yada gezinirken kendi kendine reset attı. şimdide bişey farkettim fotoğrafı flaşlı çekince ortada yeşilimsi bir görüntü oluşuyor üstünde hala orjinal jelatini duruyor acaba bu görüntünün sebebi bu jelatin mi ne yapmalıyım sizce
saygılar
Örneğin teknosa'nın bir lafı var, ne kadar doğru bilmiyorum ama, faturası, paketi ve cihazın kendisi kondisyon açısından sağlam durumdaysa bir hafta içerisinde sebep göstermeden değiştirme hakkınız var diye.. bir kere başıma gelmişti, evet değiştirdiler.
Seninde böyle bir hakkın olabilir. 29 ekimde almışsın, daha ayın 4'ü. 5 iş günü veya 6 gün olmuş. Reset atması sıkıntı değil, yazılımsal olma ihtimali yüksektir derim ama bahsettiğin yeşil olayı bir garip.. Tekrar götür, tekrar yükleme yaptır, eğer bahsettiğin arızalar gene geçmezse, orada denemen kaydıyla direk değişim iste. Hakkın vardır
ben az önce sitesine girdim sim kart takıldıktan sonra iadesi mümkün değildir diyor hocam yem yeşil oluyor flaşlı yada flaşsız farketmiyor ayarlardan kamera ayarlarını geri yükle dedim tekrar yaptım yine aynı
Kameradaki jelatini çıkarmadıysan ondan olanbilir. Sök jelatinleri. Bir ekran koruyucu yapıştır tamam. Bu kadar özenmeyin. Kullanmak için aldığınız bir cihaz sonuçta. Korumak zorunda olduğunuz bir emanet değil.
usta, dilersen hard format atıp dene bir kere... kırmızı + yeşil + kamera tuşuna uzun basılı tutarken telefonu aç, nokia yazısı gelene kadar power düğmesi dahil hepsine basılı tutup bekle, sonra bırak. Ama bilgilerin silinir, yapmadan önce yedek al.. bir kere böyle dene düzelmezse tekrar yazılım yüklettirmeyi dene... yada kendin başka bir yazılım kur.
yok abi jelatin ben üstündeki jelatin sorun sandım kamera değil ekrandakinden bahsediyorum pc ye yolladım yine aynı yeşil görüntü napacamı şaşırdım bu forumdaki yazılımı yüklemek istedim hem garantisi gidiyor dedi ordaki nokia danışmanı hemde ben daha önce böyle program yüklenen bi tel kullanmadım bilmiyorum yani nasıl kurulacağını
usta, zaten bilmiyorsan harici yazılım yüklemeyi hiç girişme şimdi.. ayrıca, sana oralardan öyle demeleri normal, adamlar kabul etmez hack'li yazılımı :) sen aldırma onlara, hiç bir şekilde cihazın garanti dışı kalmaz. Sen yüklersin hack'li yazılımını paşalar gibi kullanırsın. Servise vs. verecek olursan, orj. yazılımı basarsın kimse bişey anlamaz zaten... Telefonu falan bozmaz yani...
Dediğim gibi bence sen al götür yarın, tekrar yüklettir, tekrar deneyip kendilerine göster. Aynen değişim istiyorum de.. Bastır biraz
peki hocam sağolasınız bu yazılım yüklemek dışında en güzel kamera ayarlarının mevcut olduğu bi yer var mı
kamera ayarlarını optimum seviyeye getiren bir kaç ayar vardı, yani bunu gösteren bir site vardı ama hatırlamıyorum kardeş, sen dilersen google'a bir sor, o sana cevabı verir.
ok sağolasın ilgine teşekkür ederim birde şu program kurmayı yazılım yüklemeyi öğrensem güzel olacak bunun için online yardım alabileceğim foruma ait bi msn grubu falan var mı
Git müşteri hizmetleriyle yüz yüze görüş telefonun ayıplı olduğunu söyle. Zaten yüzeysel bir kontrol gerçekleştiriyolar. Değişirler büyük ihtimalle.
evet yarın gitmeyi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEnergy
Git müşteri hizmetleriyle yüz yüze görüş telefonun ayıplı olduğunu söyle. Zaten yüzeysel bir kontrol gerçekleştiriyolar. Değişirler büyük ihtimalle.
arkadaşımızın söylediği doğru, aldığın cihaz ayıplı mal kategorisine giriyor. Elleri mahkum değişim yapacaklar...
Diğer konuya gelince, malesef bu işi bire bir direk anlatan yer yok ama forumda bu başlık altına bakarsan bir sürü arkadaşımızın verdiği hack'li yazılımları görürsün. Onlarda nasıl yapılacağını anlatıyorlar zaten. Bilemediğin yerde sorarsın yönlendiririz seni
teşekkür ederim sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme