Arkadaşlar ben bügün 5800 aldım fakat telefonun kullanılmış olduğu gerçeğini eve gelince anladım.telefonun içinden aldığım mağazanın resmi çıktı ayrıca Türk bir sanatçının müzikleri de çıktı.Telefonu yarın değiştirmeye götüreceğim fakat e postamı kaydetmiştim telefona ayar falan yapmıştım acaba e postamı telefondan nasıl yok edebilirim?
cevap veriek yokmu yarın değiştiricem
goturmeden once soft ya da hard format at olsun bitsin soft *#7370# hard tel kapalı iken kırmızı yesil fotogfar tuslarına basarak acma kapama tusuna basılı tıtmak yeterli
ama format atarsam kanıtlar gider ve değiştirmezler
hafıza kartında ise muzıkler resımler , o zaman kanıt gitmez telefon hafızasındaysa git göster sonra format at ver geri olmadı koyver gtsn
Bu telefonda e posta değiştirilmiyormu
quote:
Orijinalden alıntı: fofo
Bu telefonda e posta değiştirilmiyormu
ya elbet değiştiriliyodur neden olmasın biraz karıştırılınca cıkar meydana. arkadas ana baslıga yazmıs olsydı buyuk ıhtımal bilen biri cıkardı
sonunda değiştirdim telefonu ordaki adamda hard format attı geri verdiğim cihaza çok teşekkürler yardımlarınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme