Şimdi Ara

nokia 5800 evdeki interneti kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb ben telefonumdan uzanarak internete girmek istiyorum 3g vs..gibi internet paketlerine sahip değilim ama evde bilgisayarımda sınırsız adsl internetim var bunu kullanarak telefona nasıl internet verebilirm?? :S usb kablolu bir modem kullanıyorum internetim wireless değil wireless adaptör alsam bu istediğimi gerçekleştirebilirmiyim..veya ne yapmam gerekiyor normal eve gelen internet hattını telefondan da kullanabilmek için..Bilenler cvplarsa sevinirim

• Wireless bir modem ile "telefonunuzdan uzanarak" internete girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyder01

Mrb ben telefonumdan uzanarak internete girmek istiyorum 3g vs..gibi internet paketlerine sahip değilim ama evde bilgisayarımda sınırsız adsl internetim var bunu kullanarak telefona nasıl internet verebilirm?? :S usb kablolu bir modem kullanıyorum internetim wireless değil wireless adaptör alsam bu istediğimi gerçekleştirebilirmiyim..veya ne yapmam gerekiyor normal eve gelen internet hattını telefondan da kullanabilmek için..Bilenler cvplarsa sevinirim

Adaptörle Felan olurmu Bılemem Ama Bence Hiç uğraşma ..
    Git TTNET'TEN 1TNA Kablosuz RT-205 Modem Al , Zaten ıcınde Türkçe Kurulum Var , Onu Kur Rahat Rahat
    Gir İnternetine.. Aynısını Ben Kullanıyorum Cok Memnunum ..
  • usb sticklerden alıp eternetten gelen internetini wifi ile köprüleyip ( paylaştırıp) sanal bir access point oluşturabilirsin ordan internete çıkarsın ama pcnin sürekli açık olması lazım bu koşulda , kablosuz modem alıp ordan hem pcne hemde tlf wifiden baglanmanda olası sana kalmış.... hangisi uygunsa ama mantıklı olan wifili bir modem alman ki pcden bagamsız internete girebilesin yatarken filan
  • Teşekkürler cevaplar için..

Şu ttnet olayı ne kdr ücreti sınırı nedir vs..bi bilgi verebilirmisinz.Veya şu modem hakkında bir bilgi..Benim evde usb modemim var onu nasıl kablosuz wifi modem haline getirip telefondan evdeki netime bağlanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyder01 -- 24 Ekim 2009; 10:27:33 >
  • Normalde TTNET Bedavaya Verıyor , Kablosuz RT-205 Ama Hala Devam Edıyormu Kampanya Bılmıyorum ..
    Tabı TTNET Internetı Kullanman Gerekıyor Yanı TTNET' e Gıdıp Ben TTNET'e Gecsem Bana wireless Modem Hedıye Verırmısınız Dıye Sorup ArastıraBılırsın ..
  • ttnete muhtaç değilim ya kendim modem alırım smile adsl kullanıcısıyım us.robotics usb modemim var..onu değiştirip kendim ayriyeten wireless bi modem alırım o problem değilde bu sorunumu çözermi merak ettiğim o..sadece wireless bi modem olması yeterlimi yoksa o modemde ne özelliği olması gerekiyor
  • Wirelless modem alarak wi-fi li telefonundan yani 5800 dan internete sorunsuz bir şekilde bağlanabilirsin.
  • 5800 ile wifi ile internet bağlanıp, wirefonle görüşme yapabilirmiyim? Yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesif35 -- 10 Kasım 2009; 14:49:55 >
  • laptoptan wirelles'ı açarak, ağ kurup bunu paylaştırdım. yani usb adsl modemimden aldığım neti, wirelles üzerinden ağ ile dağıttım. telefonum ağı gördü. bağlanmaya çalıştım fakat uyumsuzluk hatası aldım. sanırım windows ağ yöneticisi'nden dolayı, telefonla bağlantı kuramadım. belki windows mobile kullanan telefonlarda bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz ama 5800 la olmuyor ne yazıkki.
  • adsl kablosuz modem ile nete giremiyormu?
  • deneme usb modem laptop wireless paylastırma.

Edit: Usb modemi olup da dizüstü bilgisayarı olanlar ağdan paylaştırarak telefondan girebilirler. Sağol quentin* sen olmasan asla aklıma gelmezdi böyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 12 Kasım 2009; 22:44:44 >
  • Ben Windows Mobile yüklü bir telefonu usb kablo ile Microsoft Activesync yüklü bir pc'ye bağlayıp bunun üzerinden telefonla şakkadanak internete girmiştim.
    Acaba aynı şeyi (yani, pc + usb ara kablo + 5800xm kombinasyonuyla) 5800xm ile masrafsızca yapılamaz mı? Ben yapamadım da.
    Nokia Pc suite ile internete gir deyince usb kablo ile bağlı olan telefonu gprs'e (ya da duruma göre 3g'ye) bağlayıp pc'yi internete sokmaya kalkıyor. Usb kablo bağlıyken bunun tam tersi yani telefonu pc üzerinden internet'e sokmak mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteran -- 15 Aralık 2009; 23:49:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.