Şimdi Ara

Nokia 5800 facebook yer bildirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5800'da facebook'u normal tarayıcısından kullanıyorum ve yer bildirimi yapmak istiyorum.Gittiğim mekanları ve burdaki arkadaşlarımı etiketleyemiyorum,nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlg_gzl -- 7 Haziran 2011; 22:16:14 >

• Normal tarayıcısından henüz olmuyor konum bildirme ... Yakında bir güncelleme ile bunu halledeceklerdir. Ama opera mobile 11 tarayıcıda bu özellik kullanılabiliyor :) onu telefonuna yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RoyalBlue*

Normal tarayıcısından henüz olmuyor konum bildirme ... Yakında bir güncelleme ile bunu halledeceklerdir. Ama opera mobile 11 tarayıcıda bu özellik kullanılabiliyor :) onu telefonuna yükle
    Haritaların içinde bu özellik uzun zamandır var.
    "giriş" bölümünden facebook adınızı giriyorsunuz sonrası kolay.
    size bulunduğunuz noktanın çevresindeki önemli yerlerin listesini veriyor ve siz onlardan birini veya o anki konumunuzu gönderebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Haritaların içinde bu özellik uzun zamandır var.
    "giriş" bölümünden facebook adınızı giriyorsunuz sonrası kolay.
    size bulunduğunuz noktanın çevresindeki önemli yerlerin listesini veriyor ve siz onlardan birini veya o anki konumunuzu gönderebiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    evet ama arkadaşlarınızı etiketliyemiyorsunuz.sadece kendi konumunuzu gösteriyor.facebook'un konumlandırması daha kapsamlı

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

Normal tarayıcısından henüz olmuyor konum bildirme ... Yakında bir güncelleme ile bunu halledeceklerdir. Ama opera mobile 11 tarayıcıda bu özellik kullanılabiliyor :) onu telefonuna yükle

Az önce baktım Facebook 1.0 güncelleştirmesi yayınlamışlar. Acaba bahsettiğiniz güncelleme bu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Az önce baktım Facebook 1.0 güncelleştirmesi yayınlamışlar. Acaba bahsettiğiniz güncelleme bu olabilir mi ?

Alıntıları Göster
    yok değil.o symbian facebook uygulaması

• quote:

2-3 Haziranda mı neydi ovide bir kere rastladım. İndirme imkaanım olmadı sonra bulamadım
    Opera Mobile11 bendede yüklü ama, touchda da mobilede de göremedim Galiba benimki 10.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

quote:

2-3 Haziranda mı neydi ovide bir kere rastladım. İndirme imkaanım olmadı sonra bulamadım
    Opera Mobile11 bendede yüklü ama, touchda da mobilede de göremedim Galiba benimki 10.1

Alıntıları Göster
    10.1de yok evet doğrudur.istersen güncelleyebilirsin cepten m.opera.com'a girip opera mobile 11 i yükleyebilirsin

• quote:

10.1de yok evet doğrudur.istersen güncelleyebilirsin cepten m.opera.com'a girip opera mobile 11 i yükleyebilirsin

Alıntıları Göster
    Yükledim 11i ama hala yok. X6 benim telefonum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

versionuna bakıp buraya yazabilirmisin birde ayarlarda Gizlilik>paylaşılan konum bilgilerini sil diye bir kısım varmı bir bakarmısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zena

versionuna bakıp buraya yazabilirmisin birde ayarlarda Gizlilik>paylaşılan konum bilgilerini sil diye bir kısım varmı bir bakarmısın

Alıntıları Göster
    Versiyon güncel. Son güncellemesini yaptırdım telefonun.
    Evet var, m.opera.com dan Opera 11 yükledim
  • quote:

Versiyon güncel. Son güncellemesini yaptırdım telefonun.
    Evet var, m.opera.com dan Opera 11 yükledim

Alıntıları Göster
    yani facebookta m.facebook.com yada touch.facebook.com a girdiğinde duvar paylaşım kısmında konum çıkmıyor öylemi?
    peki facebookta konum paylaşma açıkmı gizlilik ayarlarında
  • quote:

yani facebookta m.facebook.com yada touch.facebook.com a girdiğinde duvar paylaşım kısmında konum çıkmıyor öylemi?
    peki facebookta konum paylaşma açıkmı gizlilik ayarlarında

Alıntıları Göster
    Her şey açık. Bilgisayardan m.facebooka girdiğimde yerini bildir var ama telefonda hala yok. Telefon ayarlarından desem neresi olabilir ki?
  • Kendiliğinden oldu
  • quote:

Kendiliğinden oldu
    tlfnum n95 8gb bende suan opera 11 yukluom bakalım olucakmı cok begenıom yer bıldırımlerını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

tlfnum n95 8gb bende suan opera 11 yukluom bakalım olucakmı cok begenıom yer bıldırımlerını :)

Alıntıları Göster
    Bende kuzenimde 5800 kullanıyoruz, oturduk kaç saattir uğraşıyoruz hala yapamadık *-*
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Bende kuzenimde 5800 kullanıyoruz, oturduk kaç saattir uğraşıyoruz hala yapamadık *-*

Alıntıları Göster
    N95 8GB telefonum war opera 11 yukledım international. sorunsuz m.facebooktan yer bildirim yaapabiliyorummm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

N95 8GB telefonum war opera 11 yukledım international. sorunsuz m.facebooktan yer bildirim yaapabiliyorummm .

Alıntıları Göster
    opera 11 yükledim çok rahat kullabiliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hmzfb

opera 11 yükledim çok rahat kullabiliyorum teşekkürler.

Alıntıları Göster
    opera 11de hata oluştu diye bişeyle karşılaşan oldumu hiç ;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoarslan007

opera 11de hata oluştu diye bişeyle karşılaşan oldumu hiç ;?

Alıntıları Göster
    merhaba,
    peki bu opera 11 i indirmek ücretlimidir?
    öyle ise ücretini bilen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.