Arkadaşlar ben invizibil şilti uygulayalı 2 ay oldu. Genel itibariyle memnunum. Yanlız tam bitiş noktalarınba köşelerde toz birikiyor, iz gibi gözüküyor. Ekran hassasiyetinde bir problem yok gayet güzel. Uygulaması inanın hiç kolay değil. Bu tür işlerde kendimi yetenekli birisi olarak görürüm, lakin bu iş gerçekten çok itina ve dikkat isteyen bir iş. İnanın başladıktan sonra bitirmem rahat bir saati bulmuştur. özellikle köşeleri yapıştırmak baya birzor. Ama sonuç olarak o kadar para verdiğin bir cihazada ancak böyle bir kılıf yakışır. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sana katılıyorum.Ben 5 defa söktüm taktım.Ekran yerinden çıkacak diye korktum.Oysa video da ne kadar görünüyor değilmi?Olabilecek en güzel şekilde bırakrım.Ama yinede tam oturmadı.Köşer de evet,aynen dediğin gibi.Toz birikiyor.
Çıkartmak gerekince nasıl çıkaracaz bilmem.Bu durum için fön makinası ile ısıtılması tavsiye ediliyor.
uygulaması bence cok kolay ön ekran icin 5 dk sürmedi valla :D
Ben ilk 5800 içind ealmıştım. Şimdi de aldım. Montaj için de tecrübe de mevcut. 2 iphone 3 5800 montajı ettim.
Dandik çin malı telefonlar gibi duruyor söyliyeyim! Korumasına laf yok.
Arkadaşlar bende yeni 5800 aldım salı günü elimde olacak inş.. Bende almak istiyorum Hb'den fakat birşey soracağım.. Sadece ön için alsam yeterlimi yani arka taraf öyle kolay çiziliyormu?
Dostum ben alalı nerdeyse 3 ay oldu mükemmel bir ürün ama her geçen gün kenarları yıpranıyo ve makasla kesmen gerekiyo iz falan kalmıyo merak etme ayrıca ilk takarken vediği spreyi biter diye az sıkmayın sonuc felaket olup elinize yüzzünüze yapısır bol bol ıslak olsuın telefonada sıkın iyice merak etmeyin içine kaçmaz ondan sonra güzelce yapıştırıp saç kurutma makinesiyle kurutun 10 numara oluyo kimse kılıf olduğunu anlamıyo...
quote:
Orijinalden alıntı: shlsmn
Dostum ben alalı nerdeyse 3 ay oldu mükemmel bir ürün ama her geçen gün kenarları yıpranıyo ve makasla kesmen gerekiyo iz falan kalmıyo merak etme ayrıca ilk takarken vediği spreyi biter diye az sıkmayın sonuc felaket olup elinize yüzzünüze yapısır bol bol ıslak olsuın telefonada sıkın iyice merak etmeyin içine kaçmaz ondan sonra güzelce yapıştırıp saç kurutma makinesiyle kurutun 10 numara oluyo kimse kılıf olduğunu anlamıyo...
makasla kesmek gerekiyor derken??? bende kullanıorum uzun suredir arkadasım ama hiç biyerini kesmek zorunda kalmadım :) hatta iç ekranı kırıldıgı içn servise verdim servisten dondugunde hiç bi kımıldama veya kenarlardan acılma yoktu. sizin urunde bi problem olablr veya yapıstırırken bi hata yapmıs olablrsnz
arkadaşlar benim elimdede fazladan bi kaçtane film var isteyen olursa baksın. vede her 5800 da olması gereken bişey.