Bildirim
Nokia 5800 Ovi Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiç mi Bilen yok arkadaşlar ? -
= Kardeş bana da öyle oluyor sunrise 2 yi yüklediğimden beri.Bi giriyor bi girmiyor wifiden anlamadım
Ben de cevap verecek birini bekliyorum vallahi, takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy Krueger
= Kardeş bana da öyle oluyor sunrise 2 yi yüklediğimden beri.Bi giriyor bi girmiyor wifiden anlamadım
Ben de cevap verecek birini bekliyorum vallahi, takipteyim
Galiba Ovide Sorun var gibime geliyor -
Hiç mi bilen yok yaw -
= bende bekliyorum bilen çıkar inşallah.Sen orjinal fw mi yoksa cfwmi kullanıyorsun? Cfwyse eğer onun konusunda yardım iste bence.Benim cfwninki banlı soramıyorum da -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy Krueger
= bende bekliyorum bilen çıkar inşallah.Sen orjinal fw mi yoksa cfwmi kullanıyorsun? Cfwyse eğer onun konusunda yardım iste bence.Benim cfwninki banlı soramıyorum da
Benim Orjinal V52 Cfw Ve hack yok -
= valla bilemeyeceğim kardeş.Üstad modderlara sor diyecem ama konuyu görmedıler sanırım.En iyisi konu ismini değiştir sen, biraz acıklı tarzda olsun.Lütfen yardım veya Ustalar bi bakabilir mi tarzında olsun -
Arkadaslar yardim edicek kimse yokmu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X