v40 olarak aldıgım zamanda ayni gidiyordu v50 de de ayni gidiyor şarj. max. 30saat. günde 200 mesajla şarjmı bitermiş. 3g kapali, wireless kapalı, ekran parlaklık en düşük, telden nete girmem etmem. bataryayı değiştirsem sorun çözülür mü?
Büyük ihtimal çözülecektir kardeş
teşekkür ederm kardes. bu hafta yeni bir batarya aliyim. bıktım bu şarjdan
Sorun düzeldi mi? bende hala devam ediyor
henüz yeni batarya almadim kardeş ama 5-10 tane resim çeksem 1 saat müzik dinlesem ve 50 mesaj atsam ve 3g parkaklık falan kapali olsa 30-35 saat falan gidiyor. ama sadece mesaj atsam günde 50-100 arasi 40-48 saat arasi gidiyor. 3 gün gidenler hiçbirşey yapmiyorlar mi anlamiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: buFF00n
quote:
Orijinalden alıntı: XandP
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
v40 olarak aldıgım zamanda ayni gidiyordu v50 de de ayni gidiyor şarj. max. 30saat. günde 200 mesajla şarjmı bitermiş. 3g kapali, wireless kapalı, ekran parlaklık en düşük, telden nete girmem etmem. bataryayı değiştirsem sorun çözülür mü?
henüz yeni batarya almadim kardeş ama 5-10 tane resim çeksem 1 saat müzik dinlesem ve 50 mesaj atsam ve 3g parkaklık falan kapali olsa 30-35 saat falan gidiyor. ama sadece mesaj atsam günde 50-100 arasi 40-48 saat arasi gidiyor. 3 gün gidenler hiçbirşey yapmiyorlar mi anlamiyorum :)
ya bir şey dicem. çok mantıksız geliyor ama, hafıza kartından da oluyor olabilir. yabancı forumlarda veya bazı yerel forumlarda rastladım. hafıza kartına format attıktan sonra şarjın düzeldiğini söylüyorlar.ne alakaysa artık kesemedim. olmadı made in korea bir batarya ve yeni bir hafıza kartı alırım, düzelmezse de canı sağolsun. yazılımsaldır belki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tiscali
Bu 3g yi nasil kapatiyoruz arkadaslar...
Ana ekrandayken telefonun sağ üst kısmına tıkladığımızda bağlantı ayarları çıkıyor ya işte oradan şebekeye girip gsm i seçiyoruz.
Tesekkurler..
Konu günceşiğini sürdürüyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Kasap1988
Konu günceşiğini sürdürüyor mu?
galiba
günlük 600e yakın mesaj-giden gelen toplamda- 3g açık ve full çekiyor, 40 dkye yakın müzik dinliyorum, bazen de gps açıyorum 20 dk felan ama bende de 1 gün ya dayanıyor ya dayanmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_boy_28
günlük 600e yakın mesaj-giden gelen toplamda- 3g açık ve full çekiyor, 40 dkye yakın müzik dinliyorum, bazen de gps açıyorum 20 dk felan ama bende de 1 gün ya dayanıyor ya dayanmıyor
öp başına koy.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ya bir şey dicem. çok mantıksız geliyor ama, hafıza kartından da oluyor olabilir. yabancı forumlarda veya bazı yerel forumlarda rastladım. hafıza kartına format attıktan sonra şarjın düzeldiğini söylüyorlar.ne alakaysa artık kesemedim. olmadı made in korea bir batarya ve yeni bir hafıza kartı alırım, düzelmezse de canı sağolsun. yazılımsaldır belki
hafiza kartina, telefonu aldıktan 1 ay sonra versiyon yükselttikten sonra format attim düzelmedi. sonra tabi doldurdum telefonu. biraz kasmaya başladi. 2 gün önce tekrar format attim. bu sefer skyfire gibi 3-5 program yükledim sadece. sonuç yine ayni. düzelme yok.
bugün itibariyle ilk defa 2 günü gördü şarjım somut olarak yaptığım bir şey yok. hafıza kartına format attım sadece. belki de gerçekten batarya zamanla açılacaktır o:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme