Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

bu tarayıcıdaki hafıza dolu uyarısını nasıl çözeriz?

m.opera.com adresinden Opera mini programını indirin.

indirdim de eskiden opera mini tam ekrandı.şimdi yukarıda sarj simgesi filan çıkıyor.tam ekran nasıl yapabilirim?

Opera Mini yeni sürümü öyle kendi özelliği.

Ayarlar>Bağlantı çubuğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokia 5800 için rahat kullanabileceğim biryere gittiğimde o fotoğrafı çekip anlık paylaşabileceğim bir Twitter uygulaması mevcut mu?
  • quote:

Nokia 5800 için rahat kullanabileceğim biryere gittiğimde o fotoğrafı çekip anlık paylaşabileceğim bir Twitter uygulaması mevcut mu?

Gravity 2.70 full sürümünü internetten biraz araştırıp bulabilirsin. Çok kullanışlı, facebook, 4square gibi özellikleri de var. Özellikle Twitter'a fotoğraf atacağın zaman hangi servise yollayacağını da seçebiliyorsun. Mesela; Twitgoo, TwitPic, Twitter'ın kendi servisi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5800_

meraba arkadaşlar benim birkaç sorum olucak ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum telefonu ama benım kullanma şeklim cahilce biraz.pek birşey bilmiyorum.telefonum inanılmaz yavaşladı bunun için ne yapmam gerekir özellikle mesaj yazarken mesaj gönderiliyor yazısı 2-3 saniyede gitmesi gerekirken 15 saniye bekletiyor ve vakit kaybetmeme yol açıyor ayrıca mesaj yazarken yazdığım harfler 2-3 sanıye soradan geldigi için takılıyo ve hızlı yazamıyorum.Bir de benım Klasörlerimde benım için önemli olan mesajlarım var onları nasıl saklayabilirim ordan nasıl alabilirim? telefonu pc ye bağladıgımda ne yapmam gerekiyor? Şimdiden çok teşekkürler sağolun

Öncelikle telefonunuzu temizleyin.
    •Hard Format
    •Hafıza kartını biçimlendirin

Hard Format ;
    Telefonu kapalı konumda iken aynı anda yesil, kirmizi, kamera ve acma kapama tuşuna telefon acilana kadar basilı tutun.

Mesaj yazarken harfleri geç algılaması/kasmasına gelirsek mesajlardan yazma dilini ingilizce olarak değiştirirseniz sorununuz çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castwith -- 11 Eylül 2012; 3:46:18 >

• 5800 youtube video indirme

xpress 5800 telefonum var. youtube veya başka yerden video indirmek için hangi program gerekli.

not: android değil onla ilgili programlar var onu demiyorum.
  • Sim kartım sıkıştı ne kadar denersem deneyim çıkmıyor bir türlü, başka bir şey girdi sıkıştırdı onu. Tek çare telefonun arkasını vidaları söküp çıkarmak gibi duruyor. Nasıl yapabilirim fikri olan var mı, tamirciye mi gitmem lazım yoksa illa
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3ASKAN

5800 youtube video indirme

xpress 5800 telefonum var. youtube veya başka yerden video indirmek için hangi program gerekli.

not: android değil onla ilgili programlar var onu demiyorum.

Youtube'nin başındaki m. yerine orayı ss yap ondan sonra istediğin formatta indir. Örn; ssyoutube..
  • Nokia 5800 kullanıcısıyım. S40 model lerde sosyal ağlar uygulaması mevcut bu telefonda o tür
    programlar mevcut mu? Tweets60'ı fotoğraf
    yüklemek için kullanıyordum fakat fotoğrafı
    yükleyince Twitter'da görüntü kalitesi berbat
    oluyor. Gravity sürekli disabled hatası veriyor.
    Twitpic'in sitesinden mail yolu ile yükleyince de fotoğraf 2 saat sonra geçiyor Twitter'a ve görüntü kalitesi yine berbat.
    Anlayacağınız çaresiz kaldım ne yapılacağını bilen
    arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Amacım
    Twitter'a sorunsuz bir şekilde fotoğraf yüklemek.
  • Usb'den hem şarj edip hemde data kablosu olarak kullanabileceğim şu kabloyu nereden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Usb'den hem şarj edip hemde data kablosu olarak kullanabileceğim şu kabloyu nereden bulabilirim?

Sıradan bir telefoncu da bile bulabilirsin.
  • quote:

İnternet üzerinden almak için sormuştum ama telefonculara da bakacağım, sağol.
  • Arada kafasına göre Nokia melodisi ile çalmaya başladı telefon. Ömrünü tamamlıyor sanırım.
  • quote:

Sıradanı boşver Gaziantep'teki en büyük telefon aksesuarcısında bile bulamadım.
  • REAL FOOTBALL MANAGER 13 OYNAYAN VARMI BİR SORUNUM VAR
  • İyi günler, dün akşam 5800'ın kendi internet tarayıcısından youtube'da video izliyordum.Bilenler bilir bu youtube, m.youtube adresinde ancak görünümü sanki gerçek masaüstü görünümü gibi yani real player olmadan direkt sanki bilgisayardaymış gibi izlenebiliyor.Ancak her şey normalken şu an keşke yapmasaydım dediğim şeyi yaptım ve videonun altında paylaş, vs. yazan yerde standart video oynatıcısına geç diye bir bölüm vardı, oraya bastım ve artık youtube'u o en başta bahsettiğim şekilde izleyemiyorum.Artık videoya bastığımda real player açılıyor ve sadece o şekilde izleyebiliyorum.Bunun çaresi nedir arkadaşlar, ama ayrı bir program önermeyin buna yönelik çözüm sunun bana :( bu sorunu çözen arkadaşlar elbet çıkar, şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
  • bu telefonda kaç adet sim kart var?
  • tek sim kart yuvası var
  • telefonun garanti belgesi kayıp ama faturası duruyor sizce garantiye alırlarmı ? emei falan hepsi yazıyor faturadda
  • çok güzel paylaşımlar teşekkürler helede nokia battery süper paylaşım
  • Merhaba benim bir Nokia 5800 XM telefonum var telefona format attığım zaman tüm bilgilerim gidiyor acaba birisi bana telefona ve hafıza kartına kayıt edilen Mesajllarımı nasıl kurtarabileceğimi yada bunlar sistem dosyalarında nerde bulunuyor söyleyebilir mi çok önemli bilgiler ve kayıtlar var. Hem notlar hemde Mesajlar için ( Hem telefon hemde hafıza kartını kayıtlı mesajlar için) PM atabilirseniz daha çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.